Набират участници за нов „Сървайвър“

“Сървайвър” имаше пет сезона в България.

Оцеляване в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място

Приключенското риалити Survivor се завръща с нов сезон в българския ефир. Световният авантюристичен формат имаше пет сезона досега у нас.

Мотото на новото издание е “Надхитри. Надиграй. Надживей.” Тук ще се издирват участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. А накрая ще остане само един.Предаването се завръща след 7-годишна пауза в България. Сред най-известните участници в сезоните до момента у нас са Яна Марина, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов, Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

Всички пълнолетни, които желаят да влязат в битка за оцеляване, могат да се запишат за участие в новия сезон.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес