Навални и пуканки от Холивуд

Кадър от инстаграм/ navalny

Добре, че се появи “берлинският пациент”, та малко да си отдъхнем от неволите, струпали се на САЩ след президентските им избори. Вече се появиха залози, че в речта си на 20 януари новият стопанин на Белия дом Джоузеф Байдън, или най-много ден-два след това, ще се провикне отвъд Океана: “Свобода за Алексей Навални! Иначе - санкции до дупка!” 

Всъщност от някои евродържави вече се чу силният глас в подкрепа на най-големия критик на Путин и Кремъл.
Между другото, няма как да се скрие много филигранно замислената операция с връщането на опозиционера в Русия в точното време - точно, когато Байдън ще седне в Овалния кабинет. За ЦРУ изглежда няма COVID - там нещата опират до “злодея на света”, начело на Кремъл.

Щом всички на Запад вече крещят “Свобода за отровения с новичок”, то реципрочното е: “Свобода за майката, лелята и чичото на Хелена Дюк!” Само подсещам, че тази 18-годишна девойка е “либералната лесбийка на семейството”, както самата тя се нарича. Същата Хелена преди дни наклевети най-близките си, че са били по време на протеста срещу Капитолия и те бяха незабавно арестувани. Момата бе похвалена, стана за пример и бе сравнена с... Павлик Морозов.

Това е положението, започва нов екшън сериал, дръжте се по-здраво за парапета. Когато си безсилен пред ситуацията, предпочиташ пуканките на Холивуд.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари