Надал Алгафари: Отиде си управление на некадърността и некомпетентността

Отиде си управление на некадърността и некомпетентността, те задълбочиха кризите. Неопитността на премиера основно свали правителството. БСП ще се сгромолясат на тези избори. Този служебен кабинет нищо не може да направи, падна в гроба,  който Радев си изкопа. Това коментира за Нова телевизия политическият PR Нидал Алгафари.

По думите му Радев не иска да има силни политически субекти. "Той иска да управлява и манипулира всичко. Където не успява, ги удря - ГЕРБ, ДПС и БСП. Президентът управлява вместо кабинета, а всички трябваше да бъдат марионетки. Ще видим накъде ще поведе България, дали към сближаване с Русия и излизане от ЕС. Защо той не спира възхода на "Възраждане"? След като това не се получи, той се отрече от тях. Нинова и БСП усетиха, че вече започна предизборната кампания“, посочи той.

Според него, ако членове на БСП бъдат част от служебното правителство Нинова ще се освободи от опонентите си. "Радев се опитва да разбие лявото пространство и да го направи по негово подобие, но Нинова няма да го позволи. На него му е ясно, че той каквото можа, направи, повече от това няма да може да направи", заяви Алгафари. И допълни, че Трифонов ще направи турне из страната по време на предизборната кампания.

"Той отмъсти на "Продължаваме Промяната" за това, че спечелиха повече гласове на изборите за сметка на ИТН. Възможно е да не влязат в парламента, ако не направят ясно таргетирана кампания. Не е почтено президентът да говори за хаос при всичко, което направи", смята анализаторът.  И прогнозира, че след външен натиск след вота ще се сформира широка коалиция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика