Най-добрите руски сериали по Нетфликс и Амазон (ВИДЕО)

Онлайн платформите Нетфликс Амазон са пълни с чуждоезични сериали. През последните години компаниите залагат все повече на чуждата продукция, отколкото на родната американска. Сред най-големите им хитове през последните години се оказаха руски сериали. Ето и най-интересните сред тях: 

Епидемия

Може би най-актуалния сериал, който можете да гледате. Поредицата разказва за смъртоносен вирус, който унищожава населението на Москва, като само няколко души успяват да избягат от града и да се заселят в северната част на Русия. Сериалът е базиран на книгата на Яна Вагнер и може да бъде гледан по Нетфликс. Поредицата предизвика толкова шум около себе си, че дори писателят Стивън Кинг призна качествата й.

По-добри от нас

Фантастика, развиваща се през 2029 г., когато андроидите са станали част от живота на човека. Главната героиня е робот, който се опитва да разбере какво е да бъдеш човешко същество. Двата сезона на сериала може да бъдат гледани по Нетфликс.

Мажор

Един от най-популярните сериали в Русия. Криминалната драма е първата руска продукция на Нетфликс и разказва за един от най-наболелите проблеми в страната - олигарсите. Главният герой Игор е син на руски богаташ. Животът му обаче се променя след като бива принуден да работи за полицията. 

Червената кралица

Страхотна руско-украинска драма, разказваща за живота на Регина Збарская - първият съветски супермодел. Животът на известната като съветската София Лорен Регина е изпълнен с много драми, но освен кралица на красотата, тя е обвинявана от мнозина, че е агент на КГБ. Сриалът може да бъде гледан както по Амазон, така и в YouTube то напълно свободно. Поредицата може да се похвали много награди, сред които и американски. 

Гогол

Фентъзи хорър сериал, базиран на творчеството на писателя Николай Гогол. Поредицата разказва за следователят Яков Гуро, който разбира, че Гогол може да говори със същества от отвъдното. Той използва дарбата му, за да разкрие серия от убийства. В оригинал поредицата представлява филмова трилогия, но Амазон я излъчва като сериал. 

Детектив Анна

Съвсем наскоро Амазон направи достъпни за потребителите си всички епизоди на сериала. Поредицата разказва за 19-годишната Анн, която открива, че има свръхестествени сили и ги използва, за да разкрива убийства и други престъпления, които измъчват полицията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали