Най-модерните прически за 2021

Вярвате или не, 2020 г. беше годината на голямото подстригване – напук на COVID-19. През пролетта станахме свидетели на безброй хора, които използват затварянето на фризьорските салоните като извинение, за да експериментират. Резултатът включва много прически с бретони, с наслояване и много подстрижки. И след като животът отново се възроди и мнозина се върнаха по офисите, дамите се втурнаха към любимите си стилисти както за усъвършенстване на идеите си, така и за пълноценна трансформация. Бобът става все по-популярен, заедно с пикси прическата и наполовина обръснатите глави. Но дори и точно този стил прически да не ви допадат, можете да заложите на всяка една никса поддръжка – каквито и да било бретони и асиметрично скъсяване.

 

1. Мулет

Напоследък виждамe прическата Мулет навсякъде. Съвременната версия на този стил е символ на 80-те години. Въпреки това не е толкова строга, а е малко по-разчупена. Тази тип подстрижка подчертава текстурите на косата и извивките на лицето. Идеална е за по-пухкави лица.

 

2. Начупен боб 

Късите бобчета се нуждаят от средна степен на поддръжка, но дори с рошава коса изглеждат фантастично. По невероятен начин правата линия гали челюстта и кара шията да изглежда по-нежна и я издължава. Забележете как от Холивуд тази прическа ще се пренесе навсякъде това лято.

 

3. Бретон от 70-те 

Ако действително се нуждаете от промяна и искате нещо различно за косата си, със сигурност изберете бретона от 70-те години. По-дългите люлеещи се бретончета изглеждат невероятно на фона на по-късата коса. Същевременно карат миглите да изглеждат по-дълги и ви правят зашеметяваща.

 

4. Асиметричен боб 

Асиметричният боб е идеалната опция за всички. Той изглежда добре на различни типове коса и текстури. Може да бъде с по-къса дължина отзад и по-дълга отпред. Но ако искате по строг вид, направете асиметрична лявата с дясната страна.

 

5. Пикси 

Писки е най-удобната прическа и същевременно е изключително модерна! Вероятно тя изисква най-малко поддръжка, тъй като е с много къса дължина, не се нуждае от 30-минутно сушене и има собствен обем. Лесно, удобно и според тенденции – какво повече може да иска една дама!

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл