Намерен е черепът на убита балерина от Болшой театър?

Когато през 2014 г. балерината в Болошой театър Олга Демина изчезва, се смяташе че жената е мъртва. Трупът й обаче не беше намерен. Според Bild Zeitung руската полиция е намерила череп, но не се знае дали е нейният.

Разследването сочи, че младата балерина е била изнудвана от непознат. Той е притежавал нейни сексуално компроментиращи снимки, заплашващи репутацията й. Въпреки че жертвата е платила близо 10 000 евро на изнудвача, снимките са били публикувани в социалните медии с обвинението че Олга Демина е компаньонка.

Британският таблоид "Mirror" съобщава, че заподозреният в убийството Малхаз Д.(39) сега лежи в московски затвор. За него има информация, че е качил в колата си балерината, след което са потеглили към апартамента му в Москва. Според полицията жената е била убита там, а тялото й е изхвърлено в парк, където е и намерен черепът.

По време на изчезването майката на Олга получава съобщение от нея, което гласи: "Откраднах много пари и заминавам за 10 дена в Европа. Не ме търси!" Следователите предполагат, че това не е написано от дъщеря й, а от Малхаз Д. Неговите адвокати обаче имат информация за желание на Демина да напусне Русия и да се установи в Европа.

Пред Mirror майката разкрива, че в нощта на изчезването балерината е изтрила всички снимки и постове в интернет, "сякаш искаше да потъне вдън земя".

Дали откритият череп е неин, ще покажат резултатите от ДНК-теста след месец.

Коментари

Задължително поле