Наоми Кембъл смени милионер с диджей

Наоми Кембъл в бяло се забавлява с нов мъж на о. Миконос.

Грегор Зютерлин вдига щури електронни партита

Черната пантера Наоми Кембъл прекарва лятото по бели бикини на остров Миконос, но не с Мохамед Ал Турки, с когото излизаше няколко месеца и с когото й приписват любовен роман, а с друг мъж. Това е 42-годишният DJ Rampa или Грегор Зютерлин по паспорт.

Доколко са сериозни нещата между двамата все още не се съобщава, но е факт, че си прекарват страхотно заедно и се целуват в нощните заведения. Това е запечатано в социалните мрежи. Един доста размазан кадър в Тик Ток вече събра милион гледания.

За Грегор пишат, че е известен диджей от Германия и основател на музикалния лейбъл Keinemusik. На неговите електронни партита са се забавлявали звезди като Уил Смит и Джони Деп. Блондинът познава Наоми отдавна, така че може би това е просто ваканционен роман, който не предполага сериозно продължение.

DJ Rampa е прочут с електронните си партита.  

Западните медии съобщават, че 54-годишната Кембъл наистина се е разделила с 38-годишния мултимилионер Мохамед Ал Турки, филмов продуцент от Саудитска Арабия, и възнамерява да се съсредоточи върху отглеждането на двете си деца. Едва това лято топмоделът проговори за първи път, че и двете й деца са родени от сурогатна майка. Звездата не сподели подробности и все още не е разкрила имената на дъщеря си, родена през май 2021 г., и сина си, роден през юни 2023 г.

„Чувала съм толкова много пъти момичета да казват, че не искат деца и може би няма да имат в бъдеще, и винаги съм казвала: „Ще промениш решението си. Ще искаш да станеш майка“. Разбирам, че това е финансово скъпо. Но майка ми, например, нямаше абсолютно нищо и въпреки това успя. Струва си. Удивително е“, споделя Кембъл в интервю за The Times.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица