Направиха Дрю Баримор на глупачка

В подкаст на колегата си Рос Матюс актрисата Дрю Баримор призна, че наскоро е срещнала ухажор, който се представял като защитник на футболния отбор Лос Анджелис Рамс. Дрю била много вдъхновена и писала на мъжа, че съвсем наскоро е присъствала на тренировъчен мач на този отбор. Кореспонденцията продължила известно време, но по-късно станало ясно, че потенциалният любовник на Баримор изобщо не е футболист, а музикант, който смята, че тя е „много мила“.

"Какво трябва да мисля за това?" — зададе въпрос актрисата. Тя призна, че не е отхвърлила веднага нещастния обожател, но в крайна сметка решила да „скъса“ с него. „Той ми пишеше: „Хей, Дрюски“, а аз си мисля: „Ти си умен, измамен играч, мразя те.“ Накара ме да се почувствам като пълна глупачка. Дори не знаех кой е той“, сподели звездата.

Баримор не се притесни особено от тази ситуация, защото никога не е била фен на приложенията за запознанства. "Всеки път, когато вляза в такива сайтове, не се чувствам добре. Не мога да издържа повече от пет дни", призна актрисата. През октомври миналата година тя намекна за връзка с „някого“ и каза, че се среща с мъж от известно време, но явно нещо се е объркало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица