Настана мир във „Фермата“

Вече повече от месец тукашни българи и емигранти живеят в пределите на „Фермата“, а спокойните моменти в ежедневието на участието доста често се редуват със сериозни скандали. В повечето случаи център на разправиите е младата столичанка Христина, която не само че влиза в спорове за всичко, с което не е съгласна, но и не се притеснява директно да отправя обиди и заплахи към съфермерите си.

Разбира се, това я превърна в черната овца на стопанството и тази седмица фермерката Александра, която е седмичният началник, пусна в действие план, с който се надява да я отстрани завинаги от играта. Къдрокосата учителка избра Христина за един от ратаите и я изпрати да живее далече от останалите участници. Това, разбира се, веднага оказа своето отражение в живота във „Фермата“ и обстановката там веднага стана по-спокойна.

Макар първоначалната реакция на Христина да беше очаквано сприхава и тя дори заплаши, че ще бойкотира работата си като ратай, буйната девойка постепенно се успокои и дори се захвана да се труди навсякъде, където може. В разговор с Алекс софиянката даже обяви, че за нея участието в шоуто не е единствено с цел голямата награда, а възможността, която има за личностно израстване.

Разбира се, мнозина видяха в поведението на Христина добре обмислен план. Те смятат, че с раздаването си в работата, тя ще успее да убеди фермерката на седмицата да не я избира за дуелист. Дали обаче намеренията й ще се увенчаят с успех, предстои да стане ясно в шоуто.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл