Натали Портман се разведе

Кадър от миналото - Натали Портман с двете деца и съпруга си.

Край на приказката

Актрисата не можа да прости изневярата на Бенжамен Милпие

„Черният лебед“ остава във Франция с двете си деца

Още една холивудска приказка свърши, но не с щастлив край. Актрисата Натали Портман и хореографът Бенжамен Милпие окончателно приключиха брака си. Това е станало миналия месец във Франция, където вече бившето семейство живее с двете си деца, но стана известно на 8 март след публикация в сп. „Пийпъл“.

42-годишната звезда от филмите „Черният лебед“ и „Май, декември“ подаде документи за развод през юли миналата година. Гърмът удари, когато светът (а с него и Натали) разбра за тайната афера на 46-годишния Бенжамен Милпие. Тогава всички медии тиражираха снимки, на които известният хореограф се целува с младата екоактивистка Камий Етиен. По това време звездната му съпруга беше на фестивала в Кан, където представяше новия си филм.

Мнозина се чудят с какво екоактивистката Камий Етиен е привлякла мъжа на звездната актриса.

Според анонимни източници Портман, след като научила за аферата, не изпаднала в истерия и не изхвърлила нещата на съпруга си през балкона. След известно време тя дори се появи с него на публично място. Беше свалила брачната си халка, но почитателите й се надяваха, че тя ще успее да прости на изменника и този август ще отпразнуват 12 години от сватбата си. Напразно - Портман ще продължи живота си без Милпие, само с децата до себе си - 12-годишния Алеф и 7-годишната Амалия. И тя, и Бенжамен все още не са коментирали по никакъв начин развода си.

„Натали излиза от наистина трудна и болезнена година, но тя е по-силна и намира радост в семейството, приятелите и работата си - цитира сп. „Пийпъл“ вътрешен човек. - Най-важният й приоритет в тази ситуация бяха децата, тяхното емоционално спокойствие на фона на новината за развода на родителите им. Тя и Бен наистина обичат децата си и са еднакво отдадени на това да са най-добрите родители, които могат да бъдат. Нищо не е по-важно."

Актьори, режисьори и фенове говорят само хубави неща за Натали, защото през годините тя успя почти невероятното - да поддържа кристално чиста репутация. В същото време постигна отлични резултати в други области: научи шест езика, завърши Харвард и стана майка два пъти. Тя признава няколко пъти, че перфекционизмът й е помогнал да постигне такъв успех в живота, защото без значение каква работа е започвала, тя винаги я е довеждала до идеала.

От същия принцип звездата се води и когато решава да създаде семейство. Тя осъзнава, че не иска да си губи времето с неподходящи мъже, а просто ще чака най-добрите. Това може би се дължи и на възпитанието в нейното религиозно еврейско семейство. И наистина дочаква. С Бенжамен Милпие се запознават на снимачната площадка на „Черният лебед“ през 2010 г. Той е хореограф на продукцията, а Натали изпълнява ролята на балерина, за която печели „Оскар“ за най-добра актриса. Двамата се влюбват истински и на следващата година се ражда синът им Алеф. Женят се през 2012 г. и отново стават родители през 2017-а. Натали се отдава на семейството и рядко се появява в обществото.

На 29 май 2023 г., докато актрисата блести на червения килим в Кан, Бенжамен е уловен да се целува страстно с 25-годишната екоактивистка на лятната веранда на заведение, без да се смущава особено от тълпата. Няколко дни по-късно снимките се появяват в интернет и избухва скандал. Останалото го знаем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица