На 20 септември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за петък, 20.09.2019

„Лудогорец“ смаза ЦСКА (Москва), „армейците“ изравниха антирекорд за новия век

Верижна катастрофа край Владая, един човек е в болница

Юнкер: Възможно е ЕС и Обединеното кралство да постигнат сделка преди 31 октомври

Поредна провокация срещу магистрала „Струма“ кроят „зелените“ 2 млрд. лв. загуба за България от действията на „еколозите“

Тръмп готов да засили натиска върху Пекин, ако скоро не бъде постигната търговска сделка

Бенсу Сорал отлага забременяването

Миролюба Бенатова кара такси в София (СНИМКИ)

Шефът на „Амазон“ обеща, че компанията ще изпълни ангажиментите от Парижкото споразумение за климата 10 години по-рано

Съдия Калпакчиев пусна на свобода убиеца Полфрийман (обзор) Само преди 2 месеца Софийски градски съд отказа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 20 септември 2019

Марош Шефчович: ЕС, Киев и Москва все още не са постигнали съгласие по договора за пренос на руски газ

До 27 000 лева глоба отнася Българското национално радио (обзор) СЕМ санкционира заради спиране за 5 часа на “Хоризонт”

Взривиха с газ колата на частен съдебен изпълнител Версия: Атентатът е свързан с работата на мишената

Натискат България да признае хомобраковете Нашият съдия в Страсбург - Йонко Грозев, един от основателите на соросоидния БХК, днес е уреден с огромна заплата

В навечерието на „тихата нощ“, на най-семейния празник през годината – Бъдни вечер, ни се налага да кажем това, което мнозина не вярваха, че ще се случи. То е тук и ако не се предприемат действия своевременно, утре ще е опасно късно. Защото рисковете пред катастрофиралата в демографско отношение България, са в пъти по-големи от тези, пред които са изправени държави, които отдавна са били принудени да отстъпят от заветите на древността.

Стотиците милиони долари, инжектирани у нас повече от 20 години през грантовете на чужди фондации, повечето под опеката на мизантропа Сорос, не само създадоха армия от фанатизирани марионетки, получаващи заплати от нароилите се псевдо „граждански“ организации, но са на път да нанесат най-жестокия си удар върху българската нация. Удар, който никой не помни в 1336-годишната история на България.

Много скоро страната ни може да бъде изнудена да допусне легализирането на хомосексуални бракове. Гей-браковете чукат на вратата на всяко българско семейство, без значение дали е източно-православно, католическо, мюсюлманско или атеистично. Портата на самоунищожението, отключена от българофобите от всевъзможните соросоидни общества и комитети, не без съучастието на неолибералните чуждестранни наместници у нас, вече е широко отворена. Така че заразата, която е плъзнала из държавите-членки на ЕС, и взимаща за жертва една по една страните, непризнали все още браковете между гейове и лесбийки за равнопоставени с този между мъж и жена, ще нахлуе и у нас.

Отдавна разконспирираните сценарии за унищожение на националната идентичност, за сриване на традициите и семейството, на които са жертва 500 милиона европейци, стават все по-жестоки. Очевидно не бе достатъчно, че ЕС бе подложен на невижданата многомилионна миграционна напаст в последните години, та сега, през съучастието на превърналия се в Трибунал на неолибералната диктатура Европейски съд за правата на човека (ЕСПЧ), на страните-членки на ЕС почти силово се налага да официализират по правов ред съжителството на еднополови индивиди.

Вече отдавна не става въпрос за прайдове и паради, за перушини и розови перуки, става въпрос за самоунищожение на Стария континент – целенасочено, организирано и упорито преследвано с всички методи на модерната война – информационната.

Три седмици преди Коледа, контролирано в група онлайн медии, свързани с лобистите на Сорос у нас, бе мултиплицирана една и съща „новина“ – „Ще признае ли България брак между хомосексуални, сключен в чужбина?“. Пропагандирането мина през мейнстрийм телевизиите – Нова тв и бТВ, които напоително и захаросано показаха на зрителите си историята на две българки, които са сключили брак във Великобритания, където хомосексуалните бракове са разрешени. Казусът бе дотолкова манипулативно поднесен, че никой не си направи труда да обясни как и защо едната от двете „младоженки“ не желае да разкрива самоличността си, представена е само с инициалите Д.К., а лицето й бе прикрито на показаните в телевизионните репортажи снимки от „брака“ в Англия. Сапунената история би могла да приключи тук, ако обаче, двойката не съдеше Столичната община, която напълно закономерно отказва да признае брака. Адвокат по делото на жалбоподателя „случайно“ е активистка от гей-лобистка организация, която само на пръв поглед „няма“ общо със соросоидния хелзинкски комитет.

И понеже дяволът винаги е в детайлите, нека акцентираме върху тях.

1. Забелязвате ли, че „бракът“ е между жени? Не е трудно да се досетим как биха гледали повечето българи, ако (мъжка) гей-двойка съдеше Столичната община за признаване на брака им. Точно заради това прокситата на Сорос са заложили на двойка жени.
2. Дали обаче бракът им е реален, а не фиктивен? Въпросът е основателен, най-малкото заради желанието на едната половинка нейната самоличност да остане скрита.
3. Кое кара БХК да не застава с името си, а предпочита задкулисно да дирижира кампанията срещу Столичната община, а и срещу Административен съд-София град, който трябва да разгледа делото? Може би така соросоидите се надяват да не предизвикат негативна обществена реакция, с оглед на затвърдилото се мнение сред мнозинството от българите за пагубната роля от дейността на БХК у нас.

Има още един детайл, който разкрива мащабите на плана за превръщането на ЕС в зона без бъдеще. По приложената и у нас схема на двете жени, сключващи брак в държава-член на ЕС, която допуска хомосексуалните „семейства“ и искащи след това този брак да бъде признат в страна, която не е променила законодателството си, само в последния месец бяха публично атакувани поне три държави от Стария континент – Австрия, Италия, Румъния.

В началото на декември КС на Австрия е разпоредил сключването на еднополови бракове да бъде легализирано, считано от 1-ви януари 2019 г. Съдът е бил сезиран от двойка жени, на които е била забранена регистрация на брака от общината във Виена. И Австрия стана 16-та държава-член на ЕС, която разреши хомосексуалните „семейства“. Подобно дело е в ход и в Румъния, където двойка хомосексуалисти искат признаването на брака им, сключен в чужбина, като единият от младоженците е американски гражданин. Миналата седмица от БХК пък се похвалиха с решение на ЕСПЧ, който е осъдил Италия по жалба от шест хомосексуални двойки, които са сключили бракове в чужбина. Първоначално властите в Италия отказали да легализират еднополовото съжителство като семейно. Неотдавна Италия, обаче, стана поредната държава от ЕС, която разреши тези бракове.

Много по-важно е това, което от БХК уточняват в съобщението си до българските медии по повод решението на „техния“ Съд за правата на човека. Защо е техен ли? Защото българският съдия в Страсбург – Йонко Грозев, е един от основателите на соросоидната организация преди повече от 20 години. А днес е уреден на огромна заплата в ЕСПЧ. „Решението е срещу Италия и обвързва Италия. Но от него е видно, че България нарушава конвенцията, като не предоставя никаква закрила на еднополовите двойки и е застрашена от осъждане, ако съдът бъде сезиран“. Това ни казват „учениците“ на Йонко Грозев. Думите са на неизвестната адвокатка Адела Качаунова, представена като директор на Правната програма на БХК. От около година Качаунова е член и на ръководството на политическото ГМО на олигархията – „Да, България“.
БХК не пропускат да припомнят, че в България е в ход дело на „семейна“ двойка жени. Не е трудно да допуснем, че ако българският съд, както би било редно, приеме, че общественият интерес надделява и откаже да принуди Столичната община да впише хомосексуалния брак, то именно БХК или някое от производните му ще побързат да заведат дело срещу България в Страсбург. В съобщението до медиите от соросоидното НПО, защитник на хомосексуалисти, убийци, сектанти и т.н., дори назидават страната ни, че е една от „едва“ 16-те от тези 47 държави, членки на Съвета на Европа, които не допускат „под никаква форма узаконяване на връзките на еднополови двойки“.

Какво трябва да предприемем?

1. След десет дни България ще поеме председателството на Съвета на ЕС. Шестмесечен период, в който загрижените за българския род могат много ясно да покажат на над 20 000 европейски гости, които ще дойдат у нас, че българите държим на семейството и не желаем да допуснем влошаване на и без това катастрофалното демографско положение.
2. Нужно е ангажиране на политическия елит, на академичната общност, на експерти, на авторитетни общественици, на Православната църква, на мюсюлманското и другите вероизповедания, които да застанат в защита на изконните семейни ценности и традиции. Защото ответната страна води мащабна война срещу правото на нормалните да живеят нормално.
3. Необходима е мащабна обществена мобилизация, най-малкото, защото човечеството дори не е наясно какви биха били последиците за следващите поколения от масовото легализиране на хомосексуалните бракове, засега в Европа, Щатите, Канада и Австралия. Знае ли някой какво ще се случи с психиката на едно дете, на един младеж, който през първите 10-15 години от съзнателния си живот е имал за „баща“ жена или за „майка“ – мъж?
4. Без обществен дебат, преди година и половина България е подписала т.нар. Истанбулска конвенция, която официално се твърди, че цели засилване на борбата с домашното насилие, но мнозина виждат в документа възможност за уреждане на еднополовото съжителство. И макар за момента това да се отрича от компетентните български власти, то е редно „Обединените патриоти“, като част от управляващото мнозинство, много сериозно да се замислят – биха ли подкрепили ратификацията на документа от българския парламент. Документ, който отменя половата идентичност и я заменя с „джендър“ такава.
5. От съществено значение е кой точно съдия гледа казуса по делото в Административен съд – София град, както и кои съдии биха го направили, ако се стигне до обжалване пред по-горната инстанция. Това е важно заради известните пристрастия на определена група съдии у нас, концентрирани основно в компрометирания Съюз на съдиите в България, към политически партии като „Да, България“ и ДЕОС, които са част от лобистите за официализиране на хомосексуалните бракове и у нас.

Очевидно е дошло време да предпазим истинското семейство между мъж и жена, ако искаме да има поколения и след нас…

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (37)

 1. Ми кат сме толерантни (да търпим разни соросоидни отрепки или поръчкови дисиденти за ппезиденти) евроатлантически подлоги – така е. И никой не ни е виновен, освен разбира се путин.

 2. Хетеросексуалните НЕ искат да се женят и раждат деца без брак…
  Хомосексуалните – искат … и ще раждат деца – с изкуствено осеменяване?!
  Както се казва:“ броим бебетата, а не жените“

  1. И какво ще излезе по-натам от това бебе с баща мъж и майка мъж ?

  2. Laga ! Seko normalno semeistvo dava milo I drago za deca . Dori sichkite si spestiavania !!! Homo…. shte dade sichko za sex!!!

 3. Значи този Йонко Грозев щом е уреден на голяма заплата, си има и голям гръб.Т.е. е дебел връзкар. Ако наистина в нашата страна се разрешат тези гей или лесбо-бракове,ще трябва да се простим с християнската си идентичност и да станем като западните бози-общества.Това ли са ценностите,които ни налагат от Запада да приемем? Да се разпаднем като нация ли? Аз не ги искам. Дори да съм бивш президент. Не,благодаря! Никога!

 4. Геноцидът над българския народ продължава с пълна сила и се усъвършенства с все по нови съвременни европейски „ценностни“ методи.

 5. Сключването на гейбраковете да става в мюсюлманските страни.Тяхната религия е педерастка и пророкът им ще се радва горе на небето.Хомосексуализмът се толерира само от исляма

  1. Само че там ги пре6иват с камъни за разлика от злобните и „толерантни“ говеда като тебе…

  2. Ima istina, no samo vo tui shtoto miusulmanin da zeme zhena, trebe da mozhe da poddarzha zhena si finansovo, inak shte vidi zhena prez kriv makaron, togaz ne mu ostava nishto drugo osven da tarsi homo…. . Prosto pri teh bashtata e revnosten za svoito si I ne si dava shterkata na seki !

 6. Ейй,Станишееев познах тееее!!Ако искаш ходи да та ръби Доганя,ама що ша си разваляте сексо со женитба бе чадоо неоноденоооо???!!

 7. Соросоидите ще ви закопаят, гяурчета нещастни. Няма страшно ще вкарате малко нов матриал от Великия Християнски Армено-Кюрдистан ,да оплождат гяурките иначе отивате към нулата.

 8. Урра-а-а-а-а-а-а!!!!!!! Да живеят евро-Г-ейските ценности!!!!! Ееееххххх, само на какъв почит ще е моето пухкаво, добре оформено беличко секси дупе!!!!!!! И каква търговийка ще завъртя с китайски вибраторчета и вазелин!!!!!!

 9. В никакъв случай не подкрепям хомосексуалистите,но едно си е вярно в Б-я мнозинството е все още със изостанало закрепостено мислене и не иска в никакъв случай да приеме модерният свят(21 век).Колкото и да се критикуваи недоволства браковете ще се узаконят,просто времето го налага.ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА ДА УВАЖАВАШ И ДРУГИТЕ КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАТО ТЕБ колелото на историята върви само напред,

  1. Пич, малък ли си, та не знаеш какво искаш?
   1. Започваш с оправдания;
   2. Смяташ „ценностите“ с които си израснал за неадекватни, та искаш да ги замениш с нови;
   3. Избиваш някакви комплекси за произход, без явно да си имаш и идеята, че не сме нищо по различно от масата ес говеда…

 10. Иванче, според теб хомосексуализма, лезбийството, педофилията ли са модерен свят:)))) Шок.. Да, защото има някакви страни, където не били далеч от идеята да се хмм узакони педофилията. тя и без това и сега е много развита, но е незаконна и може някой да бъде арестуван и даже осъден, а между представителите на модерния свят, т.е. любителите на свежа плът имало, както четохме, много богати и влиятелни модерни перверзници и извратеняци:( И, ако според някои хомосексуализма е модерен свят то Содом и Гомор са били свръх модерен свят????

 11. Открай време турция е известна като страна на гейовете.Нали знаете онзи виц:Попитали радио „Ереван“дали мъж може да забременее от мъж.Радиото отговорило,че за сега това не е ставало,но в манафска турция опитите продължавали“Така че в анадола половината турци е.б.а.т другата половина,но до резултат така и не се е достигнало.Те турците никога не са ставали за нищо.Може пъък в хомосексуализма най-сетне да постигнат някакви резултати.

 12. Гейството е-нещо нормално за християнския свят и е грях при мюсюлманите! Българите като част от модерния свят да си признаят гей браковете а ние турците ще вземем и момичета без мъже..до 4 ни е позволено

 13. Русев ,дано сина ти зет да ти докара а дъщеря ти булка!!

 14. Браво на Ердоган че не им разрешава шествия по Истанбул…а София си е рай за тях

 15. Ima genecha predrazpolozhenost -okolo 10% ot mazhete, predava se chrez X hromozomata / ot maika na sin / – se oshte se tarsi ,gay gene’ – na Pq28 chastta na X hromozomata. Pri identichni bliznaci gay concordance e 50%, pri dvuiachni bliznaci- concordance e 20%. Se pak ako 10% imat genetichna predrazpolozhenost za Homosexualism, kade ostava demokraciata , ili shte ima diktatura na malcinstvoto nad mnozinstvoto . A Bibliata ni kazva shtoto tui si e MERZOST pred Boga !

 16. Богатирския К.Р на 80 милионна Турция, скоро ще пръсне задниците на богарската фашистко~мангасарска сволач.

  1. Ot 80 000 000 , 40 000 000 sa mazhe, minimum 10% imat , gay gene’ , tova sa 4 000 000 pederi v Turcia.Imate mnogo mazhki dupeta da brichite, ne gledai kak komshiata se zaigrava s zhena si

   1. Дай статистиката колко % от пeдалите стават попове….

 17. Българският представител в Европейската банка за възстановяване и развитие е съпругът на Ирина Бокова – Калин Митрев, агент на ДС „Симеонов“. Българският представител в Съда на Еврапейския съюз в Люксембург е Евгени Танчев, син на Петър Танчев. Петър Танчев е народен предствител от 1950 г. до 1990 г. и от 1974 г. до 1989 г. е първи зам. председател на Държавния съвет, т.е. е втори по ранг след Тодор Живков.

  1. Logikata kazva : komunisti= demokrati=bolsheviki ! Dobro utro Nastradin Hodja ! Trebe ni Vanche Mihailov za premier

 18. Ленин и Зиновиев и така са си живеели щастливо …

  1. Така е. И с малкото са се задоволявали, а не кат сегашните да искат брак и семейна спалня кат имат среща…
   ПП. Фактът с ленин показва безродната същност на … Немските агенти … и обяснява поведението на фифилота.

 19. Soroschetata ste vi mushnat otsad, bilo hristiani ili resani – nema snachenie. Eto kak isklatiha Makedonia _ taka ste ischukat i BG (bes da podbirat po viara) pod red – nali sa si pedalcheta – verata sa teh e bes snachenie….

 20. Парцаля Борисов ще направи всичко възможно, за да се узаконят гей браковете, защото той най-добре знае какво е това хомо ласки. Дължи го и на кмета на Симитли, който според некои хора плющи парцаля Борисов. А срещу това зетя и дъщерята на кмете на Симитли удариха голям джакпот от тото 2, а сина му стана дупедат в свинефермата герб. Е те така, с такива управляващи гейовете ще имат повече права от нормалните.

 21. Хайде честито модерна европейска ценностна система. Таз година хомосексуални бракове, догодина зоофилски – с кучта,котки,магарета, кокошки и други. Не знам само, ако някой се опита да консумира брака си с някоя акула какъв ще е резултата.

 22. Анонимен парцал, в това се превърна Труд. Акцията отново е срещу единствената реална опозиция. Толкова го е страх обемното момче, че схемата му с Булгартабак е разкрита, че сега отчаяно изместваме акцента. Сорос сравнен с 1396-та и падането на България??? Вие нормални ли сте? По какъв начин изобщо гей браковете застрашават страната и по специално българското семейство, бе, профани некадърни? Искате да кажете, че ако няма гей бракове, тия хора ще се женят и ще правят деца??? Вие в час ли сте изобщо? Заради цялата тази гадост, корупция, мафия и некадърност хората не правят деца, не се женят и бягат в чужбина, не заради Сорос, а заради вас, продажни нещастници!!!!! Оправете държавата, вкарайте Доган и Пеевски в затвора или да не питам защо и как притежават почти всички медии, взимат почти всички обществени поръчки. и после сме свидетели на бутафорни ремонти, кражби, наводнения, нелепа смърт по зле ремонтираните и поддържани пътища.

  1. Kaпyт слабоумен, кажи що германците не ее женят, не правят деца, та меркел им внесе 1 милион араби да им оправи гена…

 23. Бяга един поп и на терминал 2 го среща негон колега и го пита що напуска страната,а той му вика“при дяда Тодор да си педерас беше осъдително,днес е препоръчително,а утре ще стане задължително така че дупе да ви е яко“ бегане му е майката.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.