Натискат България да признае хомобраковете

Нашият съдия в Страсбург - Йонко Грозев, един от основателите на соросоидния БХК, днес е уреден с огромна заплата

В навечерието на „тихата нощ“, на най-семейния празник през годината - Бъдни вечер, ни се налага да кажем това, което мнозина не вярваха, че ще се случи. То е тук и ако не се предприемат действия своевременно, утре ще е опасно късно. Защото рисковете пред катастрофиралата в демографско отношение България, са в пъти по-големи от тези, пред които са изправени държави, които отдавна са били принудени да отстъпят от заветите на древността.

Стотиците милиони долари, инжектирани у нас повече от 20 години през грантовете на чужди фондации, повечето под опеката на мизантропа Сорос, не само създадоха армия от фанатизирани марионетки, получаващи заплати от нароилите се псевдо „граждански“ организации, но са на път да нанесат най-жестокия си удар върху българската нация. Удар, който никой не помни в 1336-годишната история на България.

Много скоро страната ни може да бъде изнудена да допусне легализирането на хомосексуални бракове. Гей-браковете чукат на вратата на всяко българско семейство, без значение дали е източно-православно, католическо, мюсюлманско или атеистично. Портата на самоунищожението, отключена от българофобите от всевъзможните соросоидни общества и комитети, не без съучастието на неолибералните чуждестранни наместници у нас, вече е широко отворена. Така че заразата, която е плъзнала из държавите-членки на ЕС, и взимаща за жертва една по една страните, непризнали все още браковете между гейове и лесбийки за равнопоставени с този между мъж и жена, ще нахлуе и у нас.

Отдавна разконспирираните сценарии за унищожение на националната идентичност, за сриване на традициите и семейството, на които са жертва 500 милиона европейци, стават все по-жестоки. Очевидно не бе достатъчно, че ЕС бе подложен на невижданата многомилионна миграционна напаст в последните години, та сега, през съучастието на превърналия се в Трибунал на неолибералната диктатура Европейски съд за правата на човека (ЕСПЧ), на страните-членки на ЕС почти силово се налага да официализират по правов ред съжителството на еднополови индивиди.

Вече отдавна не става въпрос за прайдове и паради, за перушини и розови перуки, става въпрос за самоунищожение на Стария континент - целенасочено, организирано и упорито преследвано с всички методи на модерната война – информационната.

Три седмици преди Коледа, контролирано в група онлайн медии, свързани с лобистите на Сорос у нас, бе мултиплицирана една и съща „новина“ - „Ще признае ли България брак между хомосексуални, сключен в чужбина?“. Пропагандирането мина през мейнстрийм телевизиите – Нова тв и бТВ, които напоително и захаросано показаха на зрителите си историята на две българки, които са сключили брак във Великобритания, където хомосексуалните бракове са разрешени. Казусът бе дотолкова манипулативно поднесен, че никой не си направи труда да обясни как и защо едната от двете „младоженки“ не желае да разкрива самоличността си, представена е само с инициалите Д.К., а лицето й бе прикрито на показаните в телевизионните репортажи снимки от „брака“ в Англия. Сапунената история би могла да приключи тук, ако обаче, двойката не съдеше Столичната община, която напълно закономерно отказва да признае брака. Адвокат по делото на жалбоподателя „случайно“ е активистка от гей-лобистка организация, която само на пръв поглед „няма“ общо със соросоидния хелзинкски комитет.

И понеже дяволът винаги е в детайлите, нека акцентираме върху тях.

1. Забелязвате ли, че „бракът“ е между жени? Не е трудно да се досетим как биха гледали повечето българи, ако (мъжка) гей-двойка съдеше Столичната община за признаване на брака им. Точно заради това прокситата на Сорос са заложили на двойка жени.

2. Дали обаче бракът им е реален, а не фиктивен? Въпросът е основателен, най-малкото заради желанието на едната половинка нейната самоличност да остане скрита.

3. Кое кара БХК да не застава с името си, а предпочита задкулисно да дирижира кампанията срещу Столичната община, а и срещу Административен съд-София град, който трябва да разгледа делото? Може би така соросоидите се надяват да не предизвикат негативна обществена реакция, с оглед на затвърдилото се мнение сред мнозинството от българите за пагубната роля от дейността на БХК у нас.

Има още един детайл, който разкрива мащабите на плана за превръщането на ЕС в зона без бъдеще. По приложената и у нас схема на двете жени, сключващи брак в държава-член на ЕС, която допуска хомосексуалните „семейства“ и искащи след това този брак да бъде признат в страна, която не е променила законодателството си, само в последния месец бяха публично атакувани поне три държави от Стария континент – Австрия, Италия, Румъния.

В началото на декември КС на Австрия е разпоредил сключването на еднополови бракове да бъде легализирано, считано от 1-ви януари 2019 г. Съдът е бил сезиран от двойка жени, на които е била забранена регистрация на брака от общината във Виена. И Австрия стана 16-та държава-член на ЕС, която разреши хомосексуалните „семейства“. Подобно дело е в ход и в Румъния, където двойка хомосексуалисти искат признаването на брака им, сключен в чужбина, като единият от младоженците е американски гражданин. Миналата седмица от БХК пък се похвалиха с решение на ЕСПЧ, който е осъдил Италия по жалба от шест хомосексуални двойки, които са сключили бракове в чужбина. Първоначално властите в Италия отказали да легализират еднополовото съжителство като семейно. Неотдавна Италия, обаче, стана поредната държава от ЕС, която разреши тези бракове.

Много по-важно е това, което от БХК уточняват в съобщението си до българските медии по повод решението на „техния“ Съд за правата на човека. Защо е техен ли? Защото българският съдия в Страсбург – Йонко Грозев, е един от основателите на соросоидната организация преди повече от 20 години. А днес е уреден на огромна заплата в ЕСПЧ. „Решението е срещу Италия и обвързва Италия. Но от него е видно, че България нарушава конвенцията, като не предоставя никаква закрила на еднополовите двойки и е застрашена от осъждане, ако съдът бъде сезиран“. Това ни казват „учениците“ на Йонко Грозев. Думите са на неизвестната адвокатка Адела Качаунова, представена като директор на Правната програма на БХК. От около година Качаунова е член и на ръководството на политическото ГМО на олигархията – „Да, България“.

БХК не пропускат да припомнят, че в България е в ход дело на „семейна“ двойка жени. Не е трудно да допуснем, че ако българският съд, както би било редно, приеме, че общественият интерес надделява и откаже да принуди Столичната община да впише хомосексуалния брак, то именно БХК или някое от производните му ще побързат да заведат дело срещу България в Страсбург. В съобщението до медиите от соросоидното НПО, защитник на хомосексуалисти, убийци, сектанти и т.н., дори назидават страната ни, че е една от „едва“ 16-те от тези 47 държави, членки на Съвета на Европа, които не допускат „под никаква форма узаконяване на връзките на еднополови двойки“.

Какво трябва да предприемем?

1. След десет дни България ще поеме председателството на Съвета на ЕС. Шестмесечен период, в който загрижените за българския род могат много ясно да покажат на над 20 000 европейски гости, които ще дойдат у нас, че българите държим на семейството и не желаем да допуснем влошаване на и без това катастрофалното демографско положение.

2. Нужно е ангажиране на политическия елит, на академичната общност, на експерти, на авторитетни общественици, на Православната църква, на мюсюлманското и другите вероизповедания, които да застанат в защита на изконните семейни ценности и традиции. Защото ответната страна води мащабна война срещу правото на нормалните да живеят нормално.

3. Необходима е мащабна обществена мобилизация, най-малкото, защото човечеството дори не е наясно какви биха били последиците за следващите поколения от масовото легализиране на хомосексуалните бракове, засега в Европа, Щатите, Канада и Австралия. Знае ли някой какво ще се случи с психиката на едно дете, на един младеж, който през първите 10-15 години от съзнателния си живот е имал за „баща“ жена или за „майка“ – мъж?

4. Без обществен дебат, преди година и половина България е подписала т.нар. Истанбулска конвенция, която официално се твърди, че цели засилване на борбата с домашното насилие, но мнозина виждат в документа възможност за уреждане на еднополовото съжителство. И макар за момента това да се отрича от компетентните български власти, то е редно „Обединените патриоти“, като част от управляващото мнозинство, много сериозно да се замислят - биха ли подкрепили ратификацията на документа от българския парламент. Документ, който отменя половата идентичност и я заменя с „джендър“ такава.

5. От съществено значение е кой точно съдия гледа казуса по делото в Административен съд - София град, както и кои съдии биха го направили, ако се стигне до обжалване пред по-горната инстанция. Това е важно заради известните пристрастия на определена група съдии у нас, концентрирани основно в компрометирания Съюз на съдиите в България, към политически партии като „Да, България“ и ДЕОС, които са част от лобистите за официализиране на хомосексуалните бракове и у нас.

Очевидно е дошло време да предпазим истинското семейство между мъж и жена, ако искаме да има поколения и след нас...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Анализи