Наум Шопов не се приема за секссимвол

"Нищо в моя живот не върви по план... Когато бях в пубертета и преди това, винаги съм смятал, че ще стана актьор. След това плановете ми рязко се промениха и реших, че не желая да имам нищо общо с актьорската професия и искам да бъда само лекар. Усещах, че актьорската кариера не може да ме удовлетвори в дългосрочен план. В университета обаче се случи така, че отново се завърнах към актьорската професия и сега се занимавам с нея успоредно с медицината”, разказа Наум Шопов – младши пред NOVA.

Най-голямото клише за мен е да ме определят като династичен актьор и да ме питат как се чувствам в сянката на своите предци. Определението секссимвол не ме изнервя, но ми е изключително смешно. Това е другото ми любимо клише. За мен терминът секссимвол е бил актуален през 1970 и 1980 година. В момента такова определение ми се струва малко смешно”, споделя звездата от най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот”.

По никакъв начин не бях подготвен за влизането ми в сериала „Откраднат живот”. Бяха водени разговори, аз се дърпах, защото не бях много сигурен, че искам да се включа. Така се случи, че вечерта в 7.00 ч. подписах договора, а на следващата сутрин в 7.00 ч. трябваше да съм на терен за снимки на първата ми сцена. Бях страшно притеснен. Аз съм много притеснителен по природа. Изпитвах притеснение, защото смятах, че не съм достатъчно подготвен и няма да оправдая очакванията, които имаха към мен... След като приключих първите сцени, се чудех какво да направя, за да се измъкна от сериала", разкри Наум Шопов, като подчерта, че родителите му много го подкрепяли, защото виждали в каква тиха истерия и безпомощност е изпаднал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица