Нено Димов: Протестите за Пирин са политическа кампания, която ще продължи до изборите

Шефът на Европол: 30 хиляди са потенциалните терористи в Европа

Какво със сигурност са научили абитуриентите, като завършат?

Проф. д-р Григор Горчев: Монополът е проблемът на здравната каса

Атака с „коктейли Молотов“ срещу турското посолство в Копенхаген

Британка бе обявена за най-добър учител в света

Надзирателите от Белене искат обезщетение за нарушени трудови права

АПИ събира водещи експерти за проблемното свлачище в Смолянско

Британските таблоиди си обясняват триумфа на Путин с баба Ванга

Експлозия рани двама души в Тексас

Европол обсъжда бъдещето на Балканите Цветан Цветанов и Клод Мораес откриват форума в НДК

Тръмп иска смъртно наказание за наркотрафиканти

Путин получава 76,67% от гласовете

И днес ще вали

На 19 март 2018 да почерпят

Незабавните избори – гавра с народа

Снимка: Архив

След загубата на изборите ГЕРБ се кани да саботира нормалния обществен живот. С оставката си премиерът цели да преформатира политическото пространство чрез предсрочни парламентарни избори. Незабавното им свикване обаче означава да се игнорира народната воля, изразена на референдума.

Понеже в ГЕРБ лансират вариант за саморазпускане на парламента. Сиреч следващите избори ще се проведат постарому, а референдумът ще потъне в небитието. И партиите ще продължават да ограбват данъкоплатците и да си издигат удобни фигуранти. В такава ситуация заканите на Бойко Борисов да се играе „на чисто – никакви субсидии“ се оказват пореден блъф. И пореден израз на безотговорност, която тласка страната към хаос.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Не ГЕРБ а комунистите тласкат страната към хаос, както винаги досега.

  2. Не знаех, че Бойко Борисов и сие са все още комунисти, но щом Вие го пишете значи е вярно. И като стари комунисти Б.Борисов и компания искат веднага предсрочни избори, които да се проведат по стария закон, което е удобно за партията ГЕРБ. Колко интересно се получава – не ГЕРБ, а старите комунисти в ГЕРБ тласкат страната към хаус, както винаги до сега. Благодаря Ви за коментара г-н солотюрк.

  3. Преди две години и Станишев отиде на предсрочни избори.Поводът бе – обиден на Местан,поискал бил предсрочни избори,а той си говореше поредните лакърдии,нищо повече, но Станишев ги поиска веднага,дори до края на месеца,което нямаше как да стане и след тях замина за Брюксел.Вчера и Борисов ги поиска,само дето няма да го вземат в Брюксел.Резултатът ще е както при Станишев,но в случая за ГЕРБ – крах и то не временен както при БСП,а началото на края,защото ГЕРБ е лидерска партия,а историята никога не се повтаря,една река не тече два пъти едва съща.Показаха го и изборите в ж.к. Младост.Ще е дълъг,мъчителен поради резултатите от миналогодишните местни избори край на ГЕРБ,съпровождан от постоянните протести на техни привърженици както на тези на Хилъри,а медиите ще си ги отразяват – протести от по 300- 400 човека на места,в САЩ са не повече от 20-30 000 сумарно в цялата страна,у нас ще са не повече от хиляда сумарно,за историята е имало една партия ГЕРБ,която е управлявала страната два непълни мандата и не разбрала,че демокрацията не е цялата власт,поради което се е стигнало и до пръстовият идентификатор,само дето не ни жигосват,както навремето са жигосвали говедата.

    1. Е,някой може и да се разплаче както при края на сталинизма,но всеки си има своите виждания.

  4. Тракиец, освен да подаде оставка друго не му остава на ББ. Резултатите са ясни – по-голямата част от народа не е съгласен със сегашната политическа реалност, а част от тази реалност е ГЕРБ и ББ. Щом е така, значи задължително се подава оставка, стопират се всички дейности и властта се връчва на тези, които би следвало да могат да оправят нещата. Сега ще има възможност и то чудесна ББ да бъде отстранен от власт и то за дълго, а може и завинаги и управлението да се поеме от тези , които милеят за България и сърце и душа дават за просперитета на България. Остава само да видим само кои са тези!!!!!!!

  5. Сега се открива златната възможност за БСП да докаже, че е партията на неоправданите и потиснатите, на бедните и страдащите и да поеме кормилото на управлението, като направи и невъзможното за да просперира България. Тази партия винаги се е борила за страдащите и онеправданите и няма и миг в нейната столетна история, в която тя да не го е правила и да не е страдала за обикновения човек. Това е най-чистата и неподправена партия, която винаги е искала справедливостта да възтържествува, а хората да живеят като братя. И ако не е успявала, то е защото винаги зли сили са и поставяли прът в колелата и не са и позволявали да осъществи своите най-светли стремления. Моля се на Бог тази партия да спечели абсолютно мнозинство на предстоящите избори и да изведе най-сетне България към светли бъднини!!!!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.