Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 20 август 2019

Незабавните избори – гавра с народа

След загубата на изборите ГЕРБ се кани да саботира нормалния обществен живот. С оставката си премиерът цели да преформатира политическото пространство чрез предсрочни парламентарни избори. Незабавното им свикване обаче означава да се игнорира народната воля, изразена на референдума.

Понеже в ГЕРБ лансират вариант за саморазпускане на парламента. Сиреч следващите избори ще се проведат постарому, а референдумът ще потъне в небитието. И партиите ще продължават да ограбват данъкоплатците и да си издигат удобни фигуранти. В такава ситуация заканите на Бойко Борисов да се играе „на чисто – никакви субсидии“ се оказват пореден блъф. И пореден израз на безотговорност, която тласка страната към хаос.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Не ГЕРБ а комунистите тласкат страната към хаос, както винаги досега.

  2. Не знаех, че Бойко Борисов и сие са все още комунисти, но щом Вие го пишете значи е вярно. И като стари комунисти Б.Борисов и компания искат веднага предсрочни избори, които да се проведат по стария закон, което е удобно за партията ГЕРБ. Колко интересно се получава – не ГЕРБ, а старите комунисти в ГЕРБ тласкат страната към хаус, както винаги до сега. Благодаря Ви за коментара г-н солотюрк.

  3. Преди две години и Станишев отиде на предсрочни избори.Поводът бе – обиден на Местан,поискал бил предсрочни избори,а той си говореше поредните лакърдии,нищо повече, но Станишев ги поиска веднага,дори до края на месеца,което нямаше как да стане и след тях замина за Брюксел.Вчера и Борисов ги поиска,само дето няма да го вземат в Брюксел.Резултатът ще е както при Станишев,но в случая за ГЕРБ – крах и то не временен както при БСП,а началото на края,защото ГЕРБ е лидерска партия,а историята никога не се повтаря,една река не тече два пъти едва съща.Показаха го и изборите в ж.к. Младост.Ще е дълъг,мъчителен поради резултатите от миналогодишните местни избори край на ГЕРБ,съпровождан от постоянните протести на техни привърженици както на тези на Хилъри,а медиите ще си ги отразяват – протести от по 300- 400 човека на места,в САЩ са не повече от 20-30 000 сумарно в цялата страна,у нас ще са не повече от хиляда сумарно,за историята е имало една партия ГЕРБ,която е управлявала страната два непълни мандата и не разбрала,че демокрацията не е цялата власт,поради което се е стигнало и до пръстовият идентификатор,само дето не ни жигосват,както навремето са жигосвали говедата.

  4. Странни коментари на сбъркан народ. Държава по-зле от Зимбабве.

    1. Е,някой може и да се разплаче както при края на сталинизма,но всеки си има своите виждания.

  5. Тракиец, освен да подаде оставка друго не му остава на ББ. Резултатите са ясни – по-голямата част от народа не е съгласен със сегашната политическа реалност, а част от тази реалност е ГЕРБ и ББ. Щом е така, значи задължително се подава оставка, стопират се всички дейности и властта се връчва на тези, които би следвало да могат да оправят нещата. Сега ще има възможност и то чудесна ББ да бъде отстранен от власт и то за дълго, а може и завинаги и управлението да се поеме от тези , които милеят за България и сърце и душа дават за просперитета на България. Остава само да видим само кои са тези!!!!!!!

  6. Сега се открива златната възможност за БСП да докаже, че е партията на неоправданите и потиснатите, на бедните и страдащите и да поеме кормилото на управлението, като направи и невъзможното за да просперира България. Тази партия винаги се е борила за страдащите и онеправданите и няма и миг в нейната столетна история, в която тя да не го е правила и да не е страдала за обикновения човек. Това е най-чистата и неподправена партия, която винаги е искала справедливостта да възтържествува, а хората да живеят като братя. И ако не е успявала, то е защото винаги зли сили са и поставяли прът в колелата и не са и позволявали да осъществи своите най-светли стремления. Моля се на Бог тази партия да спечели абсолютно мнозинство на предстоящите избори и да изведе най-сетне България към светли бъднини!!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.