Неймар може да пропусне целия сезон

Мегазвездата Неймар може да пропусне целия сезон на своя тим ПСЖ. Стара контузия на бразилеца в петата метатарсална кост се е възобновила и го вади от терените за поне месец. Лекарите на френския шампион препоръчали футболистът да се оперира задължително. Интервенция обаче би извадила Неймар до края на сезона. В ПСЖ и националния тким на Бразилия не искат и да чуят за подобно нещо. Преди година играчът получи същата травма, само че в края на февруари и се завърна на терена в началото на юни. По тази причина и треньорът на ПСЖ Томас Тухел, и селекционерът на “селесао” Тите предпочитат алтернативно лечение.

"Посетих Неймар, но нищо няма да казвам - каза треньорът на Бразилия. - Нека първо лекарите преценят кое ще е най-доброто решение и тогава ще говорим. Притеснени сме и разбирам тревогата на всички, но да не коментираме хипотези. Томас Тухел е тъжен, като мен. Загрижени сме за състоянието на Неймар".

От ПСЖ и щаба на Бразилия продължават да пазят мълчание и не коментират официално какво е състоянието на Неймар. Първоначалната информация, че той ще се завърне в игра в средата на февруари със сигурност пропада.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят