Нели Хаджийска от "Търси се": След 17 години се разведох

Водещата Нели Хаджийска сподели, че в началото на 2024 г. се е развела със съпруга си, с когато се познават и са заедно повече от десетилетие.

Преди официалната раздяла, двамата са се опитали да останат заедно, като в продължение на година и половина са опитвали различни методи, за да запазят хармонията помежду си.

Към днешна дата и двамата са свободни, без все още да имат нов човек до себе си.

"Разведохме се със съпруга ми в началото на тази година, но нашият път към раздялата продължи година и половина. С него ходихме на терапевти, констелации, пътувания, църкви, манастири... Опитахме се да разберем, какво се случва между нас", довери водещата на "Търси се" Нели Хаджийски в "Преди обед". 

"Нашата любов не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме друг човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме нужда", каза още водещата. 

"Съпругът ми пръв каза, че не е това, което е чувствал, но година и половина по-късно аз взех решението за раздяла", допълни тя.

Нели разказа, че е била с мъжа си дълги години, но отчуждението е дошло постепенно.

"Случи се много мощна вътрешна трансформация с мен. На тези години започнах да обичам себе си и да разговарям с душата си. Ние със съпруга ми сме 17 години заедно. Любовта ни стартира още на 20. До такава степен се сраснахме, че престанахме да се виждаме като отделни индивиди, което е много голям капан в любовта", смята тя.

"С него чакахме дълги години децата си. След това връзката ни стана още по-хубава, но истинският проблем започна, когато престанеш да се интересуваш от другия в неговата промяна", довери Нели. 

"Беше трудно да признаем, че тази любов не ти дава крилата, които ти е давала и тази любов е по-скоро приятелска и се превръща в битови отглеждания на деца", сподели открито Нели. 

"Истинският провал е да останеш във връзка, в която не си щастлив", смята Нели.

Водещата разказа и по какъв начин са съобщили новината на двете им деца.

"С децата бяхме откровени. Казахме им, че когато се стигне до там, така е по-добре. В живота трябва да бъдат откровени първо със себе си и трябва да знаят, че любовта може да си отиде и човек може да продължи сам и да срещне нов човек. Децата ми пораснаха в една вечер. На следващата сутрин се събудих с двама мъже буквално. Вече не трябваше да крия, че нещо между нас не е добре. Свалих 150 кг емоционален багаж и го изхвърлих", разказа още тя, като каза, че в нея остава обичта към него, като баща към децата ѝ.

"Те общуват непрекъснато с баща си, а нашата връзка с него просто преминава на друг етап. Дългият брак е едно голямо съобразяване. В моментите, когато момчетата са с баща си, аз имам време да чета, да отделя време за себе си. Измамно е да кажеш, че щастието е - кариера, брак, семейство и деца, ако вътрешно не си в хармония със себе си", обобщи Нели Хаджийска. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес