Ненужен, си Дянков!

Не е важно какво иска един човек, а кой му дава думата. Това с особена сила важи за двама бивши политици, които всички натириха, но продължават да им дават думата (най-вече в бТВ) - призналата се за виновна за кражба Елена Поптодорова и прокудения завинаги от ГЕРБ и родната политика - Симеон Дянков.

Докато вървяха сделките за самолети и американските избори Поптодорова поизпра имиджа си с мнение - очевидно очаква да я видим на някой хубав пост и в скоро време да є простят. Дянков пък сам се предложи в неделния ден да помогне на страната ни.

Правителството трябва да почерпи експертен опит, за да се справи с проблемите в икономиката, като се създаде експертна комисия, разбира се той да е в нея, плюс премиери, които са преминали през кризисни периоди, като Иван Костов и Пламен Орешарски. Ето след тези думи, птиците спряха да пеят, снегът се стопи, а в Йемен започнаха да гладуват деца.

Да, и тримата разбират от финанси, но не и от нуждите на хората. Хайде, Орешарски изкара година под обсада, но какво ще направи Костов? Нова “Афера Сапио”, нови приватизации за левче? Ще напудри администрацията със свои аватарчета, които не могат да се разберат кой е по-хубав и по-егоцентричен? Абе, я си яжте пиците, дето сте заделили и не се връщайте! Ненужни сте!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари