Неслихан Атагюл е видимо болнава

Възстановявайки се, работи по интернет проект

Последните снимки на известната турска актриса Неслихан Атагюл, която напусна проекта "Дъщерята на посланика" по здравословни причини, предизвикаха загриженост сред феновете. Те намират актрисата като много уморена и отслабнала. Почитателите я посъветваха да се погрижи за здравето си и да не се претоварва с работа.

На въпрос на журналисти как се чувства, Неслихан отговори:  "Много се уморявам, дори след като направя няколко стъпки, но като цяло всичко е наред."

Попитана за отношението й към Туба Бююкюстюн, която се присъедини към кастата "Дъщерята на посланика", Неслихан просто й пожела успех.

Междувременно стана ясно, че Неслихан Атагюл сега се е потопила изцяло  в своя интернет проект. Тя планира да прекарва повече време с него, издава мениджърът на актрисата. Проектът излиза на страницата в Instagram на Неслихан Атагюл. Нарича се Borderless / Hadsiz или Borderless. Като част от него актрисата прави интервюта с хора, които смята за интересни, опитвайки се, да разкрие техните личности пред публиката.

Феновете на Неслихан се опитват да я подкрепят по всякакъв възможен начин през периода на възстановяването й. Актрисата получава стотици топли отзиви за интернет проекта и за себе си всеки ден.

Коментари

Задължително поле