Не е нормално обществото да застава автоматично на страната на насилника, защото е жена и се е снимал с размазан грим

“Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми - не искате да знаете какво видях там...

...Тогава единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна беше, за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар да ти идва да крещиш."
-----------------------------------------------------
Преди време, месеци преди днешното му интервю, разбрах от приятели в светските среди какво точно стои зад скандала около Вергов и актрисата, която се опита да си изстреля кариерата през позата на жертва.

Отвратителни, скандални опити за развращаване на дете, чийто баща е разбрал и побеснял, както всеки нормален мъж и баща би. 

Години по-късно, обаче, същият този баща е набеден в тормоз/побой от ненормалната, посегнала на дъщеря му. И от тук започва опит за българско "Me too" - либерали сипят статии срещу сексизма, канят актрисата в праймтайма на телевизиите, НПО-та използват случая, за да си прокарват целите. А самият Вергов губи договори и участия, защото е "канселиран". За това, че той и дъщеря му са били жертва на психически неуравновесен, извратен човек. 

Това не е нормално. 

Обществото да застава автоматично на страната на насилника, защото е жена и се е снимал с размазан грим...не е нормално. 

Да, либерално е. Модно е. Западно е. Но не е нормално.

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/posts/pfbid03i3xziR2e6GYXMwXNULyEa65vUZsdsPNTRpkvaE2VK1fqLv9z1mDVRepvCuEQSnJl
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари