Не заслужавате симпатия

Фигурирам в доста списъци, създадени от умнокрасивитета за "публични врагове". Баща ми e в десетки такива, още години назад... Сега същите реват, че някъде бил пуснат списък на учителите, които доброволно се подписали под подкрепа за джедър пропагандата. Вчера реваха за сатиричния им сайт, в който има... списък с враговете им (в който го имаше баща ми, впрочем). И искат симпатията ми.

Не. Не я заслужавате. Нямате на никого симпатията и никой не ви вярва на лицемерието. Утре пак ще слагате хора в "Миротворец" и какви ли още не списъци.

Друго обаче е важно да се отбележи - тези хора са невероятно, впечатляващо организирани. За няколко дни от начален мижав интерес:

1. Сезираха всякакви институции европейски, международни, всякакви маргинални офиси късаха ризи за този закон.

2. Една шепа от "демократичната общност" я интересуваше това, обаче с умели манипулации за "руски" закон и прочее убедиха сума хора да беснеят за това, без да знаят защо.

3. Наложиха единична терминология - до вчера никой от техните не знаеше какво е куиър, днес само за куиър говорят, защото е по-ефективно (звучи по-безобидно).

4. Измислиха нова причина да пищят против вносителите на този закон, за да ги дискредитират като цяло.

Учете се от тях. Шепата кресливци постигат ефект заради тази уникална организация и желязна дисциплина с фанатично следване на "правилната линия". Не е хубаво човек да става като тях, сектант без мисъл, но пък е хубаво да се научим как се организира политически отпор на неща, с които не сме съгласни.

https://www.facebook.com/Viktor.bluskov/posts/pfbid02SvUHNffRCDz3QzKfhkzaTEdVwgYnMFRQkKyFuCvpoMqxXZE6tcwjpJ9hPMEh4xUJl
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари