Николета Лозанова отново стана булка

Половинката на вратаря на „Левски” и националния отбор на България Николай Михайлов - Николета Лозанова, стресна феновете си в социалните мрежи с нови снимки в бяло, ама не какво да е бяло. Моделът беше с булчинска рокля на тях. Оказа се обаче, че на този етап няма да става снаха на шефа на футбола ни Борислав Михайлов.

Този път Николета постъпи отговорно и реши да не влудява и депресира почитателите си, като побърза да обясни, че официалната дреха е част от най-новата колекция, перла в короната на български производител на вечерни дамски екстравагантни тоалети, а тя само я рекламира.

Най-ефектният фотос натрупа за часове близо 25 000 лайка в инстаграм. Не закъсняха и коментарите, повечето с похвали за огнената плеймейтка.

„Николета Лозанова си е Николета Лозанова. Каквото и да говорят някои завистливци и хейтъри за нея, тя е ТОП. Страст, секс, красота и образ на перфектната жена! Браво, Николета, класа си!“, гласи един от хвалебствените коментари под снимката.

 

Междувременно Николета Лозанова за пореден път показа пред всички колко много обича Михайлов, твърди електронно издание. След победата на "сините" с 1:0 над Черно море, плеймейтката публикува в социалната мрежа кадри на Ники от мача, към които добави сърчице. Михайлов пази и в този мач на висота за „Левски“ и не позволи да му отбележат гол.

През отминалата неделя стражът и съотборниците му имаха поредно тежко изпитание - домакинството на шампиона Лудогорец. Лозанова има навика да гледа мачовете на „Левски“ с Биляна Дол - половинката на бившия й съпруг Валери Божинов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица