Меркел заяви, че ще направи всичко възможно Великобритания да напусне ЕС със споразумение

България екстрадира в САЩ руски хакер, обвинен в компютърни измами

Броят на загиналите при пожара около мексиканския горивопровод достигна 66

Пожар обхвана три къщи в центъра на Габрово

Съдът остави в ареста убиеца от „Банишора“ Престъплението, за което е обвинен, е умишлено

63-годишен мъж е загинал при пожар в столичния квартал „Христо Ботев“

Серина Уилямс утеши съперничката си след мача на Откритото първенство в Астралия (ВИДЕО)

Петър Захариев: Въвеждането на тол такси за автобусите може да оскъпи билетите за междуградски превози

Шофьор на ТИР е загинал на място при катастрофа

Обвиняемият за убийството в „Банишора” се разплака в съда

Цветан Цветанов участва в първата у нас градска молитвена закуска в Пловдив

Георги Първанов: Неоходима ни е нова енергийна стратегия

Румяна Арнаудова: Шест лица са с обвинения след вчерашната операция на Спецпрокуратурата

Меркел е решена да се бори докрай за Брекзит със споразумение

Полицаи задържаха участник в телефонна измама в Пазарджик

Нинова и към Юнкер: Не сте ни началник (СНИМКИ)

Снимка: Цветан Томчев

С кое право г-н Жан-Клод Юнкер вчера заявявате, че Европа ще се движи оттук нататък на две скорости. Ние сме равноправен член на ЕС и ще се отнасяте с уважение към българския народ и неговия национален интерес. Вие не сте ни началници, уважаеми европейски господа, заяви лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в 25-ти МИР София – град Корнелия Нинова по време на откриването на предизборната кампания. Сходно послание Нинова отправи миналата седмица и към генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, провокирана от него по тема за споразумението с Канада СЕТА.

Лидерът на БСП подчерта, че по времето на управлението на нейната партия България е влязла в Европейския съюз.

„Вие не можете де определяте съдбата на България и ние ще ви накараме да повярвате, че българският народ е равноправен на всичките европейски народи“, зарече се тя.

„И питам тези наши опоненти, които ни обвиняват в антиевропейско поведение – Защо сте послушковци, господа? Питам главния послушко – защо одобрихте големите корпорации да съдят българската държава в извънреден трибунал“, върна се Нинова на СЕТА.

Тя пита още защо са одобрили здравеопазване, образование, водоснабдяване и всички публични услуги да се приватизират, да се дадат на концесия и това никога да не може да бъде променено.

„Защо послушно вдигнахте ръка четири пъти да продължите санкциите срещу Русия, от които България губи? Защо сменихте кандидатурата на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева и унижихте България“, продължи със задочните въпроси лидерът на БСП.

„Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ. Нещо друго има голямо значение и то е да накараме народа ни да повярва, че ние сме истината и да кажем истината“, заяви лидерът на БСП.

„Вчера чух нашият основен опонент г-н Бойко Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите – жалко, този човек се е предал, приел е, че губи изборите и търси сега оправдание за лошия си резултат, предположи лидерът на БСП. Нинова повтори, че очаква да се изправи срещу лидера на ГЕРБ в пряк дебат.

Цялата реч на Корнелия Нинова по време на откриването на кампанията за избори за 44 НС:

„Скъпи другарки и другари.
Дами и господа, уважаеми гости, студенти, лекари, учители, хора на науката и културата, земеделци, спортисти, бизнесмени. Всички вие, наши гости, добре дошли!
Благодаря ви, че сме заедно, да дадем началото на кампанията за избор на 44-то НС.
След малко ще представя водачите на листите, които заедно с всички кандидати за народни представители ще участваме в тази кампания с подкрепата на десетки хиляди социалисти, симпатизанти, браншовици, които споделят нашите идеи и искаме промяната на България. Няма да е лесно. Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение. Ще лъжат за нас. Но не се огъвайте. Колкото по-трудно е, толкова е по- ясно, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива на статуквото срещу промяната. Ние, вие, всички тук, и хилядите хора в страната сме промяната. Но тръгвайки в тази кампания, да изясним няколко въпроса. Вчера чух нашият основен опонент г-н Бойко Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите.
Жалко. Този човек се е предал. Той е приел, че губи изборите и търси отсега оправдание за лошия си резултат. Казвам жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че губи състезанието- не е интересно.
Позволете ми да кажа и няколко неща от първо лице единствено число. Никога не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да сложат петно върху БСП. Затова ми позволете тези думи. Бях наречена г-жа Лъжа. И това няма никакво значение, произнесено от ГЕРБ. Но нещо друго има голямо значение. И то е- да накараме народа ни да повярва, че ние сме истината. И да кажем истината. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат парите по ОП за образование и наука. Днес тази истана е факт. Бяхме наречени лъжци, когато казахме, че строят магистрали, давайки на приближени свои фирми и крадат от там пари. Днес това е факт! Истината. Посочваха ни с пръст, когато казахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването е геноцид и ние ще я отменим. Днес народът видя каква е здравната реформа. Сочеха ни за лъжци, когато казахме, че ще спрат парите за ОП за селските райони. Днес служебния премиер обяви такава опасност и риск от спиране на тези пари. В тяхните уста бяхме лъжци, когато казахме, че санирането не струва 290 лева. И това е кражба от народа. А струва 60 лева. И днес това е факт.
Уважаеми кандидати за депутати,
Идете при хората и им кажете истаната. Центърът на нашата кампания да бъде истината за това управление и истината за нашата платформа.
Искам да коментирам още едно твърдение от тези дни. Било ме страх да се изправя пред Делян Пеевски в Благоевград. И кой го казва? Човекът, който го е страх да застане в открит двубой, един срещу друг. Няма как да ме е страх от нещо, което не се е случило.
Скъпи мои, тръгнете със самочувствие, защото ние първи посочихме водачите си. И те се нагодиха според нас.
Когато ние обявихме водачите си, нямаше нито Цветан Цветанов, нито Делян Пеевски в Благоевград. Този факт е незначителен и не бих го коментирала, ако не е част от нещо по-голямо, с което искам да ви дам самочувствие. Виждате ли, че от август до днес БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея. Издигнахме Румен Радев за президент и всички тръгнаха да търсят профила на военния, родолюбеца, човека с чест и достойнство. Победихме на тези избори и пристъпихме към следващата стъпка. .
Първи изработихме своя национален план за България. И всички започнаха да пишат своите доктрини и програми и да ни имитират в тяхното съдържание. И тук десните, ГЕРБ и реформаторите направиха голяма грешка. Влязоха на наш терен. Те започнаха да говорят за увеличение на доходите. Как може да повярва някой на това? След като само преди месец, когато обсъждахме бюджета за 2017 г, те вдигнаха ръце срещу увеличаването на доходите? Те замразиха МРЗ за следващите три години. Те слагат приоритет образованието, след като само преди месец нарушиха Конституцията и на три гласувания отхвърлиха парите за БАН. Те поставят за приоритет здравеопазването, след като съдът отмени половината здравна реформа, а другата половина е в прокуратурата.
Тръгвайте със самочувствие сред народа, защото ние сме автентичната социална, лява партия Те са менте!
Ние първи посочихме водачите си. Направихме промяна и отново започна подражание и имитация. Ние отворихме врати за хората на науката, за земеделци, за офицери и сержанти от запаса, за студенти, за хора на културата. Благодаря ви за това.
И започна големият трансферен прозорец. Стигна се до там парламентарен секретар на ГЕРБ да води листа на патриотите. Патриот и атакист да води листа на ДПС. А протурската ДОСТ да се прегърне с проевропейската ГЕРБ.
Скъпи социалисти, ще споделя нещо с вас. И при нас бяха правени опити да се случи това. И в нашите листи да попаднат такива хора. И с гордост и спокойно лице се изправям пред вас, и ви казвам, че и този път удържахме и не ви предадохме. Защото нашият съюзник не е задкулисието, не са договорките, кой да попадне в листите срещу определени уж брой гласове.
Нашият съюзник е народа.
Нашият съюзник сме ние всички, които сме днес тук.
Напоследък се задава отново и към нас един въпрос – Кой? И представете си кой го задава – Той!
Но сега сериозно. Мине не мине време и някоя политическа партия или лидер задава въпроса – Кой. Според интереса си и според времето. И така 27 години този въпрос – Кой има различно лице и име. Но има и едно общо– това е паралелната държава. Това са тези хора, заради които 10 милиарда лева изтичат всяка година от джоба на обикновения българин, в джоба на малцина, които го крадат. И всички питат – Кой? Но никой не се осмели, освен БСП, да заяви – ние имаме смелост и решимост и тръгваме срещу паралелната държава.
И още един въпрос, който става все по – тежък и сериозен за България. Обвиняват ни, че сме тъмни балкански субекти, които ще извадят България от европейския й път. Кои ни обвиняват- тези, които съсипаха идеята за общ европейски дом обвиняват нас, партията, която осигури членството на България в ЕС. Правят го, защото имаме смелостта и характера да кажем на г-н Лопес и г-н Юнкер – вие не сте ни началници. Вие не можете да определяте съдбата на България и ще ви накараме да повярвате, че българският народ е равноправен на всички европейски народи. Питам тези наши опоненти, които ни обвиняват в антиевропйеско поведение: „Защо сте послушковци господа?Питам главния послушко – защо одобрихте международни корпорации да съдят България на международен трибунал? Защо одобрихте здравеопазването, образованието, водоснабдяването и всички публични услуги да се приватизират и дадат на концесия и това никога да не може да бъде променено? Защо послушно вдигнахте ръка четири пъти, за да продължите санкциите срещу Русия, от които страната ни губи. Защо сменихте кандидатурата на Ирина Бокова с тази на Кристалина Георгиева и унижихте България на международната сцена и с какво право заявявате, че Европа ще се движи на две скорости? Ние сме равноправен член на ЕС. Ще се отнасяте с уважение към българския народ и към неговия национален интерес!
С платформата ни, идеите, решимостта и екипите ни, тръгваме на състезание с една цел – да променим България. Моля, в цялата кампания, във всичките си мисли и действия и след като спечелим изборите, да се водите от едно име – България.“

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (42)

 1. Мда на тебе началник ти е путлерчо знаеме… Като го видиш и ти се отварят чакрите.

 2. После се чуди що и ги спират.
  Другарката МЪЖ що не се опъне на Путин за Крим или Украйна?

 3. Не знам дали можех да наречеш Путин така но знам,
  че наричаха бившите ни президента – ПЕДЕроско
  и външния – КЪДРАВАТА СЮ …
  Що се касае до КРИМ първо питайте САЩ за Тексас …
  после за КОСОВО
  после за ЛИБИЯ
  после за СИРИЯ
  после за ИРАК все „ОПРАВЕНИ“ по демократично държави от САЩ
  и тогава говорете …

 4. Червената мафия е в екстаз от предчувстването за победа.Не, че са силни много БСП,просто Борисов се накрал доста и го е страх.Покровителите му диктуват засега да е по тихичък.Иначе Курнелия е права,че алкохоликът Ж.К.Юнкер е едно нищо,на едно бъдещо нищо образувание-ЕС

 5. С правото на диктатор чийто зaдник лижaт наши и чужди евроатлантически безродни олигoфрени.

 6. Тази нахъсана госпожа всеки ден трябва да я питат за връзките и с Красьо черничкия , за Уестингхаус и намерението на Орешарски в последния ден от управлението си да заками на България няколко милиарда за реактори,този път неруски.Май че това е коронен номер на червените – в последните си дни,най яко да хапят.Помните ли Станишев,който пак на последно заседание вдигна пенсиите ,а после Борисов ги плаща. Но в момента Корнелия хвърля шарени балони на народа и той зяпа като омагьосан.

  1. Гъско тъпа , Станишев удвои пенсиите и МРЗ , увеличи майчинските пари и отпуски , безработицата беше ниска , имаше икономически растеж 5-6 процента , имаше пари и за хората с увреждания , остави в хазната 8.л3 млрд.лв. – Боко изяде всичко това плюс парите на НЗОК – 1.5 млрд.лв. плюс взе още 4млрд.лв. външен заем , а пенсиите не ги плаща той – той е само разсипник – миналата година взе още 16 млрд.лв. външен заем , съсипа образованието , здравеопазването , икономиката я няма – със счетоводни хватки лъжат , че нещо се прави , външни инвестиции няма , България – най-бедната и мизерна членка в клуба на богатите ЕС . Отделно тоя негодник е послушен като овчарско псе на началниците си от Брюксел и Вашингтон .

   1. Какви пенсии е удвоил плешивия очилатко бе??? Или на вас комунистите така ви е казано? Глупак!

    1. Добре си се кръстил – Тъпунгер . Има статистика – или си некадърен да си я намериш , или си обикновен лъжлив трол . И ти като тая Мина – лъжеш на едро , но не минава номерът ти . Пенсиите бяха увеличени с около 85% , МРЗ – от 160 лв. 2005 г. – 2009 г,м.юли – 340 лв.

    2. Да добавя – тогава мошениците герберасти , начело с Боко-т.и.квата и министърът му Джанков замразиха за 4 гдини всички социални плащания и МРЗ !

  2. Красьо черничкия беше вързан за герберастите – имаше един с едно тефтерче , герберастче нагло , заедно с чудовището Фидосова , респективно с Боко , не с Нинова или друг социалист . Такива като тебе като лъжете , поне измислете нещо , което да поне 10% истина , с абсолютни лъжи не може да излъжете даже и деца .

  3. Борисов от джоба ли плати увеличените пенсии? Щом ги е платил,значи е имало пари за това,оставени от предното правителство….

 7. Юнкер се бори за своите милиони, парцала Борисов му отчита кеш от милиардите, които краде всяка година. А ако парцала Борисов не се класира, няма да има пари за Юнкер и другите фашисти от ЕК.

 8. Борисов губи изборите,заради това е бесен и ежедневно ръси щуротии и някой,както винаги ,му е виновен.Само дето виждам тук коментиращи,дето още услужливо му целуват задника,но губят и треперят от злоба.

 9. Е от тази по- голяма лъжа няма .И то с тази лукава и мазна усмивка.Боже опазини . Амин

 10. „Вие не сте ни началници, уважаеми европейски господа“
  Г-жо Нинова ще гласувам за вас.
  Но като дойдете на власт моля отменете веднага Тъпата МУ НаредбаТа МУ за трайно заселване на талибани по българските земи.А талибаните, дето пресекат незаконно границата ги пращайте директно по местоживеенето на Бъчварова.Тя за две години ще ги интегрира.
  Аман от страхливци, дето имат началници.ма то за цял живот като прочел само „Винету“.И на тоя приоритета му за следващо управление бил образование-хахахаха. Смех, другарко!

  1. Ти ще гласуваш, ама тя да не се изнесе кат хамстера в интернационала?!

 11. Много злоба, много чудо! Виждат, че изпускат кокала и полудяват. Хвърлят безпочвени обвинения и обиди, ама никой не отговаря на въпросите на другарката…

 12. Биполярно разстройство. До 26.03. манийния стадий, след това депресивния.

 13. На кои въпросите на другарката да се отговаря бре, Александър? Ние равноправен член на ЕС ли сме или всъщност е точно обратното? С уважение ли се отнасят към българския народ и неговия национален интерес в Брюксел или е вярно точно обратното?. Не са ли те уважаемите европейски господа съвсем реално наши началници, не ни ли диктуват условия, не ни ли наказват и мъмрят, или ни и мат за равни? Пълни глупости дрънка нинова. Борисов не е по-малък лъжльо от нея,но е прав, че и тя е г-жа Лъжа.

 14. ebe neproshtava vsichko podred nikomy fandak ,vseki pod noja, BSP e pobeditel i to kategorichno minimym 10-15% razlika ot vtorite marshi

 15. Ne se li sramuvat prestavitelite ot BSP-80 kontsentratsioni lagera, zatvori, izmuchixa Bulgarite ,Beleneoostrov Persin, i oschte mnogo,ne se li naydoxa, s debelite vratove,i Bankovi smetki, i schte mechtayat za VLASTA, Noo, naroda trybva da se zamisli-V evropa ima li druga durjava v koyto oschte da mislyat i mechtayat za komunizma,koito pazruschi Bulgarskata durjava???

 16. КОЛКО СИ ЛИЧИ, ЧЕ ВСИЧКИ АНТИ ПОСТОВЕ СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩ ГЕРБЕРУНГЕЛСКИ ТРОЛ. ТО ЕЗИКЪТ СИ Е ГЕРБЕРУНГЕЛСКИ.

 17. A na vas komunistite im tetche tchervena tetchnost ot ustata tipitchna pri jenite v menstrualen tzikul°°°°°::::::Unikalni zlobari

 18. А ти пишеш : “ Пълни глупости дрънка нинова. Борисов не е по-малък лъжльо от нея,но е прав, че и тя е г-жа Лъжа.“ – какво е излъгала Нинова ? Ето въпросите , на които не отговаряте вие , герберастите : „Защо сте послушковци господа?Питам главния послушко – защо одобрихте международни корпорации да съдят България на международен трибунал? Защо одобрихте здравеопазването, образованието, водоснабдяването и всички публични услуги да се приватизират и дадат на концесия и това никога да не може да бъде променено? Защо послушно вдигнахте ръка четири пъти, за да продължите санкциите срещу Русия, от които страната ни губи. Защо сменихте кандидатурата на Ирина Бокова с тази на Кристалина Георгиева и унижихте България на международната сцена и с какво право заявявате, че Европа ще се движи на две скорости? Ние сме равноправен член на ЕС. Ще се отнасяте с уважение към българския народ и към неговия национален интерес!
  С платформата ни, идеите, решимостта и екипите ни, тръгваме на състезание с една цел – да променим България. Моля, в цялата кампания, във всичките си мисли и действия и след като спечелим изборите, да се водите от едно име – България.“

 19. ЯВНО , ГОСПОЖА ЛЪЖА СТАВА МЕЧТА ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПУТИНОВА РУСИЯ ! В ТОВА НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ – ТОНЪТ СЕ ПОВИШАВА , СЪРЦЕБИЕНЕТО НАРАСТВА , ГРАМАСАТА СТАВА ПЪРВИЧНА ЗАЩОТО ТРОЛОВЕТЕ АКО СЕ ПРОВАЛЯТ , НЯМА ДА ИМА РУБЛИ ИЛИ НАМ КАКВИТО И ДА СА ПЛАТЕЖНИТЕ СДРЕДСТВА . А ДУЕНЕТО НА ДРУГАРКАТА ГОСПОЖА ЛЪЖА ПРЕД РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА СТАВА ВСЕ ПО ЖАЛЪК. ФАРС, ЗАЩОТО Е ИЗРАЗ НА ИЗМИСЛЕНО САМОЧУВСТВИЕ -ПО ТАЗИ ПРИЧИНА И ВЕЧНАТА ФАЛШИВА УСМИВКА СЕ ПРЕВРЪЩА НА ГРИМАСА .ПФУЙЙЙЙЙ……

 20. Е ако тия святкащи цайси са промяната и новото-благодарим,нема нужда!

  1. Да бяха само святкащите цайси, но не – цяла армия са! Лечева, Бойчев, Ерменков, Дора Янкова и т.н. – все новички, чистички, неопетнени и с новаторски идеи другари.Да плюе човек от отвращение.

 21. Я-а-а-а, flint се оказа предан позитанец! Синьо-червената корнелия, на която мъжът е митничарски шеф още от костово време, а синът в Щатите, ще го води към светлото на 8 мишлиона българи и пенсии 1000 лв минимум!Хвани корнелия, па удари байху-то, вземи гербаджия, па тресни по главата позитанец! То бива наивитет, бива, ама чак толбкоз не бива!

  1. Rouja-Dimitri Koumanovi , ПРЕД ЕНДЕКАТО голямата плоча гъмжи от фашисти и убийци , една част криминално проявени .

 22. Твоята безпочвена злоба явно я бива – празна мара тъпан била . Нинова не е обещавала пенсия 1000 лв. – подобни чудеса обещаваше т.и.квата , а като се вгледаш и вслушаш какво обещават деформаторите , седерастите , барековците – направо връщане на социализма в България . А ти най-вероятно си от седератите , куневците или от нещастниците на Валери Симеонов – плюеш срамежливо по герберастите и злобно по Нинова . А колкото до „позитанец“ – по-добра алтернатива не се вижда в обозримото българско бъдеще .

 23. Метаморфози в България след Левски.

  Ако спечели ГЕРБ губи цяла България, ако загуби ГЕРБ печели цяла България.

 24. Rouja-Dimitri Koumanovi , ПРЕД ЕНДЕКАТО голямата плоча гъмжи от фашисти и убийци , една част криминално проявени .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.