Нинова обвини Борисов: Прави се на врабче за НАТО

Снимки Пламен Стоименов

“Бойко Борисов и правителството му са разрешили засилено военно присъствие в Черно море. Ястребът Борисов се опитва да се превърне във врабче, но не му се получава.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията.

Тя припомни, че БСП е за лоялно членство в НАТО, но е против това България да стане военен плацдарм срещу трети страни. От БСП съобщиха, че са залети от сигнали за нередности при санирането. Най-големи са в общините Пловдив и Благоевград. Жельо Бойчев остана възмутен от санирането, което е излязло по 300 лв. на квадратен метър, докато консултации на БСП с фирми от бранша сочат, че тази дейност излиза не повече от 70-80 лв. на квадратен метър. Това е кражбата на века, обобщи Бойчев и обяви, че ще дадат санирането на ГЕРБ на прокуратурата. На въпрос за ревизията, извършена от служебния кабинет на дейността на предишното правителство, Нинова коментира, че Борисов сам я е поискал.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

 1. Права е нинова… боко се прaви на доброто ченге, а всъщност навсякъде ходеше с ибрика…

 2. Кражби и мърсуване са типични за всички политиханци, незвисимо от цветните им отенъци:) Състоянието на България от последните 26 г е ярка излюстрация за това, ако некой се съмнява. Нали преди беше бсп? И какво? после дойде гроб.. И кво? Нещо промени ли се в живота и стандарта на Българите? Долу-горе все тая – все най-бедните и 3-та глуха:( И какъв извод е крайно време да си направим????

 3. Моля другарите да конкретизират какъв извод е крайно време да си направим, а не да хвърлят спекулации из форумите. Идват избори:
  – а. За кого да гласуваме
  – б. Ще излизаме ли от НАТО или ще сме лоялни членове, но няма да ставаме плацдарм срещу трети страни. НАТО ли ще ни пази или ние ще пазим НАТО? Откакво ще го пазим и за какво ни е НАТО?.
  -в. Какво е становището по отношение на Булекзит. Кога ще станем суверенна държава? Кога ще се отлепим от дъното.
  . Президентът да каже кои страни са по-корумпирани от България, а не само да прави подмятания в Брюксел

 4. АЗ СЪМ В БРАНША! ДАДОХ ОФЕРТА ЗА САНИРАНЕ 100 ЛВ. И БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНА! КАК ЛИЛЯНА Е ОПРЕДЕЛИЛА ЦЕНАТА? ИМА СТРОИТЕЛНО ТЕХНИЧЕСКИ НОРМИ НА СТРОИТЕЛСТВО. И НАИСТИНА МОЯТА ОФЕРТА БЕШЕ ВИСОКА. ЗА АСАНСОРИ И ДРУГИ СЕ ПИШЕ ДОСТАВКА И НЕ ВЛИЗАТ В ЦЕНТА НА САНИРАНЕТО, А СЕ ПЛАШАТ ОТДЕЛНО.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.