Новата „Мис България” е очернена според организатора на конкурса

Снимката с профила на новата „Мис България” Тамара Георгиева е умишлена провокация от страна на един фотограф. Това заяви пред Нова телевизия организаторът на конкурса Ирина Папазова.

По думите й победителката е била очернена. „Всеки хвана вълната и се опитва да си прави PR по някакъв начин, вадейки дивиденти от тази тема. За мен това момиче беше очернено”, коментира Папазова.

Скандалът около избора на новата „Мис България” Тамара Георгиева започна, след като нейна снимка в профил предизвика вълна от иронични коментари в социалните мрежи.

По-късно се появиха твърдения, че журито всъщност не било подкрепило с необходимия брой гласове победителката. „Точкуването на конкурса става за три места. Първото носи 10 точки, второто – 6 точки, и трето – 3 точки. Имаше пет момичета с няколко първи места. Изборът беше изключително труден. Правим сбор от точките. Проблемът е, че просто се размиха гласовете между пет момичета”, обясни организаторката.

„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви Тамара Георгиева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл