Изложба за българските читалища гостува в Париж

Апелативният съд спря делото за двореца „Врана“

16 от БСП-Варна се разграничиха от Гуцанов: Не сме искали оставките на Нинова и Добрев

Боян Магдалинчев, ВСС: Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ

Хелена Бонъм Картър не се страхува от остаряването

Парламентът обсъжда държавния бюджет за 2020 г.

Удар в Монтанско срещу контрабанден тютюн

Инсп. Мария Ботева, „Пътна полиция“: Жертвите при катастрофи в периода от 1 до 12 ноември са 18

18 кг марихуана бе открита в Русенско, задържаха 30-годишен мъж

Най-малко 16 души са загинали при ракетен обстрел на Израел срещу Ивицата Газа

Фандъкова: Премахваме възможността за строителство на сгради с намалени отстояния и паркоместа

Поли Генова с първи снимки на мъжа и детето й

Акция на ГДБОП във Враца срещу група за трафик на жени и проституция, има 7 задържани

Предадоха на съд 64-годишен мъж, отнел живота на своя зет

Съдят миньор за смърт на колега

Нова възможност за моментални парични преводи

Кеш Кредит вече предоставя възможност за моментални парични трансфери на суми до 2000 лв. от човек до човек. Новата услуга е достъпна за всеки, като парите се нареждат в офис на Кеш Кредит и се получават веднага в брой от който и да е друг офис на компанията в цялата страна. Ексклузивните за нашия пазар трансфери са идеални за всеки, който има нужда да се възползва от моментален паричен превод чрез гъвкава и улеснена процедура.

Цената на услугата се поема от изпращача и е 1 лв. плюс 1% от преведената сума. Паричните трансфери не само се предлагат на изключително конкурентна цена, но и се изпълняват чрез максимално улеснена и сигурна процедура – преводът и получаването на парите се извършват само с лична карта. Кеш Кредит уведомява подателя автоматично след трансфера. Освен това, не е необходимо подателят да посочва до кой от офисите на компанията изпраща сумата, тъй като получателят може да избере най-удобния за себе си офис, от който да вземе парите.

Разработването на уникалната финансова технология е част от мисията на Кеш Кредит да осигури на клиентите си всичко, от което имат нужда, при възможно най-добрите условия – ключово предимство, отличаващо ги от останалите компании за бързи кредити.

„Кеш кредит е първата компания за бързи кредити, която предлага удобен метод за незабавни парични трансфери. Новата ни услуга цели да улесни максимално клиента, като му предоставя уникалната възможност да изпрати или да получи пари от която и да е точка в страната, в която имаме офиси, чрез сигурен и бърз процес без аналог в България“, сподели Антон Карагьозов, изпълнителен директор на Кеш Кредит.

Кеш Кредит е и първата компания в света, която отпуска кредит през Viber чрез интегриран чат бот, програмиран да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да комуникира с клиентите. Компанията разработва и други конкурентни финансови услуги, с които цели да предложи сигурност и удобство на клиентите. Амбицията на компанията е Кеш Кредит офисите да се превърнат във финансови центрове, предоставящи максимален брой първокачествени услуги на финансовите пазари у нас и в чужбина.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.