Новите войни в рап индустрията

Тихата вражда между Ники Минаж и Карди Би ескалира в опит за ръкопашен бой на модно парти

Младият Машин Гън Кели скочи на легендата Еминем

Нови войни в рап индустрията се заформиха в последните дни, изпълнени със светски събития и появата на неочаквани парчета. Главно действащите лица в тези вражди са най-успешните рапърки в момента Карди Би и Ники Минаж, легендата в хип-хоп жанра Еминем и младият, неособено популярен Машин Гън Кели.

Основна тема за лайфстайл медиите зад Океана безспорно се превърна опитът за физическа саморазправа от страна на нашумялата в последната година рапърка Карди Би със самопровъзгласилата се кралица на хип-хопа Ники Минаж по време на светското събитие “Икони” на списание “Харпърс Базар” в Ню Йорк. Таблоидното издание “Ти Ем Зи” разпространи ексклузивни кадри от вечерта, на които се вижда как Карди Би се опитва да размени юмруци с Минаж, крещейки непрестанно куп нецензурни обиди. Очаквано личните охранители на изпълнителката на “Анаконда”, както и екипите за сигурност на модното събитие, не позволиха на младата майка да докосне опонентката й. Тогава Карди стигна до там, че да използва скъпите си токчета като оръжие, за да нарани от разстояние Ники.

Минути след като напрежението между рапърките ескалира, нападателната Би бе изведена от мястото на събитието, а папараци я уловиха да напуска сградата боса, с разкъсана рокля и с голяма цицина на главата, получена вероятно от някой от охранителите. Ники Минаж от своя страна публикува снимки в профила си в инстаграм, на които се вижда, че очевидно необезпокоявано се наслаждава на шоуто и е в добро настроение, въпреки опита да й посегнат.

Враждата на изпълнителките върлува в социалните мрежи от месеци, подклаждана почти изцяло от техните фенове. До преди инцидента двете не си позволяваха да “атакуват” директно опонентката, а само загатваха за война посредством лайкове и коментари в социалните мрежи. Според очевидци на свадата именно харесване в туитър било причината Карди Би да налети на Минаж, която загатнала преди седмици, че колежката й не се грижила добре за новороденото си бебе и давала лош пример като майка.

Войната между Машин Гън Кели и рап легендата Еминем пък започна след появата на десетия му албум “Камикадзе”. В едно от парчетата той жестоко критикува Кели заради коментар, че неговата 16-годишна дъщеря била “секси”. Отговорът на младия рапър към изпълнителя на Lose Yourself не закъсня и Ричърд Бейкър (истинското име на Машин Гън Кели) му посвети цяла песен. Парчето носи заглавието Rap Devil (”Рап Дявол”, препратка към един от хитовете на Еминем – “Рап Бог”, бел. ред.), а целият текст представлява серия от унизителни коментари и критики към най-продавания рапър за всички времена.

 

След 3-годишно неразбирателство

Дрейк се помири с Мийк Мил

Покани го на една сцена

Канадският рапър Дрейк се помири с дългогодишния си враг Мийк Мил. Това стана ясно по време на негов концерт в Бостън, когато покани Мил да застанат на една сцена.

Войната между двамата започна през 2015 година, когато бившата половинка на рапърката Ники Минаж обвини Дрейк, че не пише текстовете на песните си. От тогава до сега двамата си разменяха нападки в различни песни и вражда им дори повлия на връзката между канадеца и неговата “сестра” Минаж.

“Това ми даде истински мир и спокойствие. Помиряването ни и продължаването напред е един от най-удовлетворяващите моменти в кариерата ми. Радвам се, че си вкъщи и успяхме да намерим път един към друг”, написа Дрейк в профила си в инстаграм. Мийк Мил също не пропусна да благодари на доскорошния си враг за подадената ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл