Новият крал Ричард Трети навремето си беше пожелал да бъде дамски тампон 

Леят се безкрайни пиар дитирамби как новият монарх на Обединеното кралство щял достойно да поеме короната от обичаната от всички Елизабет Втора. Това е просто невъзможно, тъй като вятърничавият й първороден син си  беше пожелал навремето  да бъде дамски тампон в интимните части на любовницата си Камила.

Годината е 1989-а и тогавашният престолонаследник беше щастливо женен за лейди Даяна. Един от дядовците на днешните хакери беше успял да запише телефонния разговор между двамата височайши любовници, който излезе с транскрипция и аудио версия в  „Пийпъл“. Но компроматът видя бял свят едва през 1993 година, няколко месеца след развода на Чарлз и Даяна. Тогава избухнат тъй-нареченият скандал „тампонгейт“, който отврати и най-заклетите монархисти.

Трябваше да изминат 30 години, за да бъде заметена историята под килима и фриволните щения на новия крал да потънат в умишлена забрава. Три десетилетия, през които кралските пиари да могат да  напудрят до неузнаваемост имиджа на новия монарх.

През 1989 година и Камила и Чарлз са семейни и консумират извънбрачна връзка. Те се свързват по телефона, за да си определят среща в любовното гнезденце  в Боууд. Чарлз нашепва на Камила, че иска непрекъснато да е в интимен контакт с нея. Тя го будалка:

-- Може би искаш да се превърнеш в моите бикини?

- Нещо повече, искам да съм твоят TAMPAX /марка тампони б.р./

- Ти си пълен идиот! Но всъщност идеята е прекрасна!

Това са тайните на Чарлз Трети и съпругата консорт Камила, които всички ще пожелаят да забравят. Но те освен Даяна, нараниха смъртоносно и Елизабет Втора, която трябваше да преглътне целия този срам. И да се запита дали синът и е наред с главата.

Когато трябваше да бъде заснет сериалът „Короната“, актьорът Джош О’Конър  приел да изиграе принц Чарлз само при условие, че в поредицата няма да бъде включен епизод  с „Тампонгейт“. Защото Джош не искал майка му да се срамува от него, когато го гледа на малкия екран. И палавата история на Уелския принц не била включена в сценария.

В този ред на мисли принц Уилям беше много по-достоен да запълни празнината, оставена след кончината на Елезабет Втора, Царство й Небесно.

(От фейсбук)

https://www.facebook.com/stoyan.kirchev.982/posts/pfbid0AywCYt8kxyif78gRjfPBSqZoHzp8KTVTawM52uqWpcnxu4P7V1ooKVuKoa7SvnaMl
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари