Новото Фантастико - хит в мрежата

Софиянци са впечатлени от добрата работа на компанията, изградила магазина, паветата и стълбището пред него

Над 100 значими обекта е направила фирмата

Добрата работа на строителната компания “БС Конструкция” превърна новия магазин от веригата “Фантастико” на бул. Г.М. Димитров в София в хит в социалните мрежи. Стотици столичани изказаха задоволството си от качеството на положените павета пред търговския обект. Изключително практични са и изградените стълбище и рамки, които позволяват предвижването на хора с колички, коментират във Фейсбук страницата на веригата.

Да наемат компанията да ремонтира и целия център на София, призоваха потребители. “Магазинът е направен изящно”, “Уникален е, адмирации, че е български”, “Не магазин, а художествена галерия”, “Изглежда страхотно”, “Евала! Въпреки, че евала на никога не правя!”, “Стълбището също е измислено много добре, така майките с колички и инвалидите могат да се качат без стръмни рампи” са част от отзивите за изпълнението на обекта.

Добрата работа по обекта не е изненада за никой в строителния бранш, тъй като компанията изпълнител “БС Конструкция” има над 23 г. опит в сектора. Собствениците на фирмата Йордан Каназирев, Костадин Калоянов и Николай Калоянов стоят зад стотици успешни обекти. Сред знаковите обекти на компанията, която доказа, че българските строители могат да строят със световно качество, са всички обекти от веригата “Фантастико”, ски зоната в Банско, 5-звездния хотел “Кемпински” в най-добрия ни зимен курорт, “Пирин голф и кънтри” и др.

Паветата пред магазина на “Фантастико”, които предизвикаха възхищението на софиянци, са изработени от фирма “Техносим”. Тя също е собственост на Йордан Каназирев, Костадин Калоянов и Николай Калоянов.

Българската строителна компания е изградила над 100 значими инфраструктурни, търговски, туристически, жилищни и логистични сгради.

Коментари

Задължително поле