Ново убийство вдига напрежението в „Клетката“

Снимки: Красена Ангелова/NOVA

Пълен обрат настъпва за героите в новия епизод на „Клетката“ този петък (13 октомври) от 22:00 ч. по NOVA. Задълбочава се и безизходицата, в която попада семейство Арнаудови, а неочакваните събития ще объркат плановете им в и без това тежката ситуация.

Осъдената на 18 години затвор Ина Арнаудова (Гергана Данданова) все още не може да повярва какво се случва с живота й. Преминала на тъмната страна, за да спаси детето си, отчаяната майка влиза в опасна схема за присвояване на крупна сума пари от голяма инвестиционна сделка. Ина е съвсем честна пред себе си и осъзнава своята вина, но не може да проумее кой стои зад смъртта на Валери Гендов (Явор Ралинов) и защо обвиненията са паднали върху нея. 

Зад решетките брокерката е в патова ситуация. Сблъскала се с жестоката действителност в затвора, тя търси начин да оцелее, но не само заради самата себе си. С всеки изминал ден напрежението в нея расте, защото времето за досъдебното производство по случая на дъщеря й тече безмилостно. С недомлъвки, тя помоли своя съпруг Тодор (Мартин Димитров) да вземе скритата на тайно място открадната сума и да я използва за спасяването на дъщеря им. Но шокът й е още по-голям, когато научава, че парите са безследно изчезнали. Неизвестността я смазва, а въпросителните се увеличават след новото убийство, което предизвиква пълен обрат в заплетената ситуация.

Междувременно, Тото е силно озадачен от странното поръчение на жена си и настоява да разбере повече за мистериозната сума. Ужасената Ина обаче отказва да сподели тайната си, защото не желае мъжът й да се забърква в нейната каша. Това провокира още по-големи съмнения у него и усеща, че има сериозна причина тя да се прикрива – може би наистина е замесена в смъртта на Валери, въпреки твърденията, че е невинна. 

Към подозренията на Тодор се присъединява и вдовицата на Гендов – София (Жаклин Дочева), която е намерила свои доказателства, потвърждаващи предателството на приятелката й Ина. Два месеца след смъртта на съпруга си, адвокатката опитва да превъзмогне болката и да погледне трезво на живота. Дали ще намери сили за това, какво любопитно откритие ще направи и ще успее ли да увлече Тото в своето лично разследване на трагичния случай? 

Честото присъствие на София в дома на Арнаудови ще подразни 17-годишната Михаела (Маргарита Лъчезарова), която трудно се справя психически с драматичните събития, връхлетели цялото семейство.

Отношението на нейните съученици в училище определено не ѝ помага, а липсата на майка ѝ направо я съсипва.

Посещенията на София допълнително нажежават ситуацията и изкарват Михаела извън равновесие. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали