На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Нов „Приключенски клуб“ към Център за личностно и творческо развитие отваря врати в Благоевград

Нов „Приключенски клуб“ към Център за личностно и творческо развитие отваря врати в Благоевград. Той е насочен към всички деца, които искат да се докоснат и опознаят красивата природа. Възпитаниците на школата ще имат възможност да практикуват всички видове и форми на туристическата практика, като походи, разходки, излети, екскурзии, зелени училища, морски лагери, пещерно дело, ориентиране, алпинизъм и други. Чрез участието си в дейността на „Приключенски клуб“,  всеки ученик ще открива и запазва природните хубости, културните ценности, исторически и археологически забележителности и ще разпространява познанията си за тях. Новооткритият „Приключенски клуб“, с ръководител Владимир Стоянов.29257688_722674354787920_1594881318766772224_n

На 28 март Център за личностно и творческо развитие, с помощта на кариерни консултанти, организира и  „Панорама на университетите“. Тя ще се състои на 11.00 часа до 16.30 часа  във фоайето на зала „22-ри септември” – Благоевград. Участие в панорамата ще вземат представители на 13 университета от страната. Целта е студентите от Благоевград и техните родители да получат информация за специалностите и реда за кандидатстване в различни висши учебни заведения.

В събитието се включват Американски университет в България, Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”, София, Военна академия „Георги Стойков Раковски”, София, Лесотехнически университет, София, Медицински университет, Плевен, Национална спортна академия „Васил Левски”, София; Нов български университет, София;  Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, Свищов; Тракийски университет – Стара Загора; Университет за национално и световно стопанство, София; Университет по хранителни технологии, Пловдив; Химикотехнологичен и металургичен университет, гр.София и Югозападен университет „Неофит Рилски”.

ЦЛТРДБ ще отбележи  и Международния ден на театъра с   представления, които ще бъдат представени под надслов „Детето актьор празнува“. Участие в програмата ще вземат представители ДЮТ „Щурчо“ с ръководител Юлия Дживджорска.

Началото е от 14:00 часа на 26 март с  „Театрална работилница”, зала „Св. Лука” в кв. Вароша. На 27 март денят започва с посещение на Куклен театър Благоевград. В същия ден от 17:00 часа ще бъде представено “Кучето, което не можеше да лае”, зала „Св.Лука” в кв.Вароша ”.  На 28 март от 14:00 часа ще се проведе открит урок- репетиция на ”Тартюф” по  Молиер взала „Св.Лука”, кв. Вароша”. На 29 март от 17:00 часа ЦЛТРДБ ще представят приказка за „Правдата и Кривдата” в зала „Св.Лука”, кв.Вароша“. На 30 март от 17:00 часа –  „Зрънце по зрънце”, народна приказка, зала „Св.Лука”, кв.Вароша“, а от  19:00часа- посещение на спектакъл в Драматичен театър  „Н.Вапцаров”, Благоевград.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.