НОЩ иска да влизаме във форма

От началото на февруари врати отново ще могат да отворят фитнес залите, спортните клубове, както и магазините в големите търговски центрове. Това решиха по време на свикано от премиера Бойко Борисов работно съвещание с Националния оперативен щаб. Тепърва здравният министър ще обсъди с представители на ресторантите, заведенията и нощните клубове възможни варианти за тяхното функциониране.

Ех, тъкмо се надявахте, че имате оправдание да продължите да ядете мазни гозби, пици и торти, щото нали януари е - все още е празнично. Кое му е празничното!? По-скоро се надявахте да продължите да си трупате зимните килца, защото фитнесите са затворени и имате оправдание да не влезете във форма, не кръглата... “Най-много се напълнява не между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа”.. И човек сякаш по-лесно вече губи форма, и физическа, и психическа точно в момент на пандемия, когато организмът трябва да е силен, за да се пребори.

И какво се получава? Кръчмите и клубовете затворени, ама фитнесите отворени, значи специалистите от Националния оперативен щаб наистина искат да сме здрави, грижат се да влезем във форма най-после... и психическа, и физическа.

Коментари

Задължително поле