Нургюл Йешилчай с изложба на свои картини

Нургюл Йешилчай рисува от малка.

Завършила е художествена гимназия

Световноизвестната турска актриса Нургюл Йешилчай реши отново да покаже и другата страна от своя талант - умението си да рисува - и откри поредната си изложба. Всъщност преди да се дипломира в Анадолския университет, катедра Театър, тя е завършила художествена гимназия. Нургюл Йешилчай нареди картините си в изложбена зала в стария еврейски квартал в Истанбул - Балат, и сподели новината в профила си в Instagram: “Изложбата може да бъде посетена от всеки, който има време и добро отношение към изобразителното изкуство. Благодаря на всички приятели, които ме насърчиха отново да покажа картините си”.

На откриването на самостоятелната изложба на Нургюл Йешилчай, подкрепена от община Истанбул, присъстваха много гости от света на изкуството и бизнеса. Постъпленията от продажбата на картините на актрисата ще бъдат дарени на кризисни центрове за жени, пострадали от домашно насилие и нуждаещи се от психологическа помощ.

Нургюл Йешилчай, която има успешна кариера в киното и телевизионните сериали, никога не се е отказвала от живописта, с която се занимава от детството си.

Междувременно най-високоплатената актриса на Турция сподели пред почитателите си и формулата си за отслабване. Прекрасната си фигура звездата дължи на една чудодейна напитка, която нарича “вълшебна смес”.

Нургюл споделя, че въпросната отвара є е препоръчана от известен диетолог. Напитката топяла не само мазнините, но и слагала в ред обмяната на веществата, която, както всички знаем, с годините се забавя.

“Рецептата ми за отслабване е много проста и ефективна. Използвам напитка, която наричам “вълшебна смес”. Сутрин смесвам в една чаша вода, сок от лимон, чаена лъжичка ябълков оцет, куркума, черен пипер и нарязан корен от джинджифил. Само след седмица килограмите започват да се топят като сняг”, споделя с усмивка красавицата.

През 2017 г. звездата имаше проблеми с излишните килограми, а външният й вид успя да шокира и най-верните є фенове. Гюлсерен от “Твоят мой живот” беше качила около 10-ина килограма и от екзотичната є красота нямаше и помен. Явно напитката върши чудеса, защото днес Йешилчай е по-секси от всякога.

Напомняме, че последната изява на Нургюл на малък екран бе в драмата “Гюлпери”.

Коментари

Задължително поле