Няма как да извършиш Промяна с най-ретроградната партия, която е нанесла такива злини и беди на България

Искам да се обърна към "младите, умни и красиви " протестиращи.

Тази снимка говори много и обяснява защо се провали вашата "ПРОМЯНА". Вижда се, че не е достатъчно да се накиприш с табелката "млад, умен и красив" поборник за промяна и нещо ново. Нужни са и познания поне за най-близката ни история.

Знаете ли, че няма как да извършиш Промяна с най-ретроградната партия, която е нанесла такива злини и беди на България!

Знаете ли, че отстрани звучи комично, когато се титулувате за прозападно и проевропейско правителство, а сте ортаци с проруската партия БСП?

Знаете ли, че няма как да извършиш Промяна, ако се доверяваш на хора като Корнелия Нинова.

Знаете ли нещо, примерно, за нея, за "Техноимпекс", за вмешателството й в съдебната система? А какво знаете за комунистическия милиционер и сатрап Бойко Рашков? Знаете ли за неговите 22 имота и милиони и до днес неясно и по какъв начин придобити? А нещо за финансовия корифей на БСП Румен Гечев знаете ли?

 Знаете ли за националните катастрофи, които сме преживели, благодарение на вашите ортаци от комунистическата партия БСП?

Знаете ли, че ако и досега омразната ви Митрофанова е още в София, това е защото Корнелия Нинова ЗАБРАНИ на Кирил Петков да я изгони!

Знаете ли, че не дадохме оръжие на Украйна, защото Корнелия Нинова ЗАБРАНИ на Кирил Петков да го направи?

Явно не знаете или ви е удобно да не знаете. Но ние знаем и не сме забравили, и затова не ви вярваме!

И да знаете, че докато наливате енергията си в партия като БСП и се радвате на хора като Корнелия Нинова, Бойко Рашков, Румен Гечев няма да постигнете никаква Промяна, а ще е поредната Подмяна!

(От Фейбук, заглавието е на редакцията)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари