Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 24.10.2019

На 24 октомври 2019 да почерпят

Григор Димитров отпадна от турнира във Виена

Катер на гръцката брегова охрана мина през лодка с мигранти

Бени Ганц получи мандат от президента на Израел да формира ново правителство

„Капитал” изкара ЕК палач на магистрала “Струма” Източници на “Труд” в Брюксел опровергаха манипулациите в изданието за строителството на трасето Крупник - Кресна

Регистрация по ДДС при реклами във фейсбук

Всички страни от ЕС са се съгласили на отсрочка за Брекзит

Саудитската агенция по храните: Bългарските продукти са висококачествени

Къванч Татлъту заминава за 6 месеца в САЩ

Има задържан за взрива в гаража на адвокат от Монтана

Вдигат осигуровките за свободните професии Повече ще внасят и фермерите

ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев за антисемитизъм Постъпило е мотивирано искане от главния прокурор по досъдебно производство

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Няма съгласие за 6 от общо 105 избирателни комисии в Търговище

За 6 от общо 105 избирателни комисии не постигнаха съгласие партиите и коалициите в Търговище по време на консултациите, свикани от кмета д-р Дарин Димитров. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. По тяхна информация „Обединени патриоти“, „Воля“ и ДПС имат разминавания относно ръководствата на Секционните избирателни комисии в селата Алваново, Горна Кабда, Здравец, Кръшно, Мировец, както и за една от село Лиляк.

По процедура, в срок до 25 септември, Община Търговище трябва да внесе предложенията за състава на СИК в Общинската избирателна комисия, която да назначи членовете служебно, уточняват от администрацията.

Общият брой членове на комисии за местните избори в общината е 830. ГЕРБ участва в СИК с 273 членове и има по едно място в ръководствата на всяка от комисиите. Коалиция „БСП за България“ има 229 членове и участие с по един човек в ръководството на всяка от комисиите. ДПС има представители в ръководството на 41 комисии и общо 104 членове в секционните комисии. „Воля“ има 19 участници в ръководството и общо 104 души в комисиите. Коалиция „Обединени патриоти” ще бъде представлявана също от 104 членове в СИК, като 44 от тях са в ръководството. Коалиция „Демократична България – обединение“ е с 16 редови представители в СИК, без квота в ръководствата, посочват още от Общината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.