Обвиняват Джан Яман в агресивност

Актьорът Джан Яман бе обвинен за агресивно поведение по време на снимките на турския сериал "Ранна птица", стартирал у нас с името "Свободен дух" по bTV. В анадолския квартал на Истанбул, един от феновете,дошъл да наблюдава процеса на създаването на поредицата,изкрещял обидни реплики към актьорите и си изпатил от гнева на Джан Яман. Турските медии веднага раздухаха скандала, с невярното твърдение, че Джан скочил да бие сиирджията.

Това не е първа конфликтна ситуация с актьора на снимачната площадка - той никак не се разбираше със Селен Сойдер, с която играха главните роли в сериала "Кой не ни обича?". Стигна се дори до физическа саморазправа. По време на снимки Джан хвърлил към екранната си партньорка чаша чай. Поради тази причина съпругът на Селен нае бодигард, който да я пази на снимачната площадка.

След този случай актрисата подаде обвинение в съда, а агенцията, с която работи, излезе със следното изявление: "Да, това, което се пише в пресата, е вярно. Този път главният виновник е Джан Яман, който е действал агресивно на снимачната площадка на сериала. Искаме той да си понесе последствията и да бъде наказан."

В крайна сметка

съдът му отреди да плати глоба

в размер на 7 830 турски лири.

Екранната партньорката на Джан в "Свободен дух" - Демет Йоздемир, за която се твърдеше, че му е гадже, застана твърдо в защита на любимия си. Тя написа пост в социална мрежа,в който твърдеше, че човекът,дошъл на снимачната площадка, започнал да крещи нецензурни думи срещу нея и Джан. За да я предпази от физическа атака, актьорът хванал фена за ръцете, в резултат на което пострадала само камерата.

Тогава в свой пост Демет подчертава, че като актьори, те се опитват да бъдат възможно най-приятелски настроени към почитателите си, но не и към тези, които преминават границите на нормалното.

Изявление направи и продуцентската компания Early Bird, което гласеше:

"По време на заснемането на сериала, един от наблюдателите словесно обиди Демет Йоздемир и Джан Яман. Нашите актьори го помолиха да напусне снимачната площадка, но той продължи да крещи и Джан го хвана за ръцете и изведе настрани, след което продължихме работата си. Информацията, която се появи в медиите за някаква физическа разправа, изобщо не отразява реалността."

Тези дни стана ясно, че след "Свободен дух"

Джан Яман и Демет Йоздемир се завръщат поотделно на екран в напълно различна от познатата досега светлина. Наскоро двамата любимци на зрителите, споделиха пред репортери, че се подготвят за нови и коренно противоположни на досегашните им роли.

Повече подробности даде Демет, която предстои да оглави новата драма "Моят дом" с Ибрахим Челиккол. За героинята си в нея тя сподели: "Предстои нещо много вълнуващо. Защото ще опитам нещо различно. Надявам се да се хареса. Историята на сериала ни е много, много истинска!".

Джан пък загатна, че ще продължи да работи с продуцентска компания Gold Film и собственика ѝ Фарук Тургут, но е много вероятно следващият проект с негово участие, чието начало се очаква през март 2020 г., да не бъде романтична комедия. "Защото вече заснехме най-добрата", изказа се Яман.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали