„Обещание“ превръща Гьокберк Демирджи в секс символ

“Мис Турция” е новата екранна партньорка на Емир.

Финалистка на “Мис Турция” влиза в поредицата 

Екранните Рейхан и Емир са двойка и в живота

Новата екранна партньорка на Гьокберк Демирджи в третия сезон на турския сериал “Обещание”, чиято втора част се излъчва сега по bTV, е 21-годишната актриса Илайда Алтунташ, финалистка от конкурса за красота “Мис Турция 2016”. Това е дебютната й роля. Снимките на третия сезон започнаха на 5 август в Истанбул.
Както вече съобщихме, напускането на Йозге Яъз наложи и сюжетни обрати в поредицата - героинята й Рейхан умира, но лекарите успяват да спасят детето. Животът на Емир се обръща с главата надолу след смъртта на любимата му. Самият той започва да търси смъртта, като участва в гонки без правила. Близките му наемат детегледачка за бебето, а тя с нежността и чистотата си напомня на Емир за Рейхан...

Всъщност турският актьор Гьокберк Демирджи, роден на 20 октомври 1989 г., е със спомени за щастливо детство. Имал е по-малък брат, който на 18 години загива при катастрофа с мотоциклет. Тази трагедия дълбоко засяга живота на Гьокберк и той се отказва от страстта си към бързото каране на мотоциклети.
“Под влияние на филмите с Дуейн Джонсън -Скалата започнах да се увличам от кеч и бокс. Така стигнах до Муай Тай (тайландски бокс), който практикувам и до днес. Вече не излизам на ринга, но постоянно тренирам с боксовия чувал. Животът ми се въртеше около спорта, но не съм искал да стана професионален състезател”, споделя Гьокберк.

След казармата, благодарение на перфектната си фигура, започва да се изявява успешно като модел, а в киното попада съвсем случайно. Филмовият му дебют е епизодична роля в историческия сериал “Имало едно време в Османската империя: Въстание” (2012). “Посетих мой приятел на платото край Измит и там попаднах на снимачен екип. Предложиха ми да участвам в кратка сцена. Приех, без да си давам сметка в какво ще участвам. Облякоха ме в исторически костюм, започнах да репетирам сцената с партньора си, а на снимачната площадка бяха личности като легендарната Тюркян Шорай. Сигурно щях да изгубя съзнание, ако ме беше заговорила. Можете да си представите вълнението ми. По време на снимките се сприятелих с няколко мъже от екипа, които ме убедиха, че съм подходящ за актьор и трябва да получа професионална подготовка. Мой приятел ме свърза с школата към театър “Дженгиз Кючюквияз” в Истанбул”, разказва в интервю Гьокберк Демирджи.

Първите му няколко роли в сериали отново са в исторически продукции, заради които Гьокберк се научава да язди и да се бие с меч. По време на тренировките по езда го забелязва италианският фотограф Едуардо Делиле, който го снима заедно с негова колежка и така стартира и кариерата му на фотомодел.
Истински успех в световен план му носи сериала “Обещание”, а в хода на снимките любовта с екранната му партньорка Йозге Яъз се пренася и в реалността.

За първи път Гьокберк Демирджи признава за своята връзка с Йозге Яъз, след като става ясно, че тя напуска поредицата. Запознати твърдят, че Йозге взела това решение, тъкмо защото любовта й с Гьокберк станала много силна и това можело да попречи на работата й.

Коментари

Задължително поле