166 снегорина чистят софийските улици

Отмениха бедственото положение в община Баните

Сирия се рекламира като туристическа дестинация

Хванаха шофьора, който прегази мъж край Нови Искър и избяга

Близо 100 000 лв. са събрани за доизграждането на храма във ВТУ Почетоха Деня на Свети Евтимий, Патриарх Търновски

Австралия приветства експериментален спасителен дрон В проекта са инвестирани стотици хиляди долари

През обектива на „Труд“: Как Борисов и Меркел отговарят на медиите (СНИМКИ)

Синдикатите срещу поскъпването на тока, предвиждат фалити КНСБ и КТ „Подкрепа“ излязоха със съвместна позиция в подкрепа на работодателите

Борисов отговаря на „Труд“: Лидерите от Западните Балкани трябва колкото се може по-бързо да покрият критериите за членство в ЕС

ЦСКА бие с голове на новите

Гледайте НА ЖИВО пресконференцията на Борисов и Меркел

Меркел отговаря на „Труд“: Подкрепяме България за Шенген, но не мога да кажа точна дата за присъединяване Възлагаме големи надежди на българското председателство, каза германският канцлер

Ердоган обяви началото на турската военна операция в сирийския град Африн

Вучич към сърбите в Косово: Останете тук, не напускайте домовете си, ще ви помагаме

Делегация на ЕК оцени високо работата на ГДБОП в сферата на киберсигурността

Община Карлово домакин на информационна среща на ОИЦ-Пловдив

Информационна среща, организирана от ОИК (Областния информационен център) – Пловдив, ще се проведе на 28 ноември (понеделник) от 10.30 часа в зала „Васил Караиванов“ на Община Карлово.

По време на събитието експертите на ОИЦ–Пловдив ще представят мерките и процедурите, които предстои да се отворят през 2017 г. на база публикувани проекти на Индикативни годишни работни програми по оперативните програми, съфинансирани от ЕСИФ (Европейски структурни и инвестиционни фондове).

Целта на срещата е повишаване информираността и провокиране интереса на заинтересованите страни за разработване на проектни предложения по оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони.

Покани за участие са изпратени до представители на бизнеса, публичния и гражданския сектор. Всички участници ще получат рекламни и информационни материали, осигурени от Областен информационен център–Пловдив.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.