Община Пловдив обяви обществена поръчка за 18 млн. лв. Интегрираният план за градско развитие включва 9 обекта, разделени в 3 позиции

Снимка: Архив

Община Пловдив обяви обществена поръчка за избор на изпълнител, който да извърши  строително-монтажни работи за реконструкция, рехабилитация и благоустрояване на улици, булеварди и площади и междублоковите пространства и изграждане на детски и спортни площадки в 85-хилядния район „Централен” Общата стойност на обществената поръчка по проекта „Интегриран план за градско развитие на Пловдив” е17 920 914 лв. без ДДС, като в него са включени 9 обекта, разделени в 3 позиции. Едната от тях предвижда благоустрояване, озеленяване, паркоустройство, изграждане на детски площадки по южния бряг на река Марица, рехабилитация и реконструкция и енергоспестяващо улично осветление на бул. „Марица-юг“ в зоната от бул. „Цар Борис Трети Обединител“ до бул. „Източен“.

В обществената поръчка е включено обновяването на бул. „Княгиня Мария Луиза” от кръстовището с ул. „Петко Д. Петков” и храма „Света Петка” до бул. „Източен”, прилежащи улици и зелени площи, сред които и тези в ромската Аджисан махала. В поръчката е включен и ремонт на тротоари по бул. „Шести септември“ в участъка от бул. „Източен” до бул. „Цар Борис Трети Обединител“ , озеленяване и благоустрояване на прилежащите му зелени площи и ново енергоспестяващо улично осветление.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.