Убиецът на Ивета остава в ареста

Най-опасният шофьор: Млад софиянец с диплома за висше и мощна кола

Осъдиха трима за опит за убийство по хулигански подбуди

Весела Лечева: Няма да се примирим с липсата на сигурност и с ниските доходи

Кукоч дебне ЦСКА в Лига Европа

Нинова: Правителството да внесе промени в Закона за социалната помощ и парламентът да не почива, докато законът не бъде приет

Община Шумен дава употребявани плочки за “направи си сам тротоар” Извадени са от райони, където се прави цялостно обновяване

Жена загина при катастрофа на входа на село Миладиново

Кандидатстването в гимназиите ще става и онлайн МОН отваря електронната система на 20 юни

Разходките, книгите, сексът и виното карат хората да се чувстват млади

Принц Хари Английски

Иван Иванов: От юли топлоенергията и токът ще поскъпнат с повече от предвиденото

Откриват модернизирания транзитен газопровод за Турция

Теньо, убиецът на Ивета: Малко ще е да кажа, че съжалявам

4 г. затвор за мъж, гаврил се с момче Светлин дължи и 7000 лв. обезщетение за хомогаврите

Общинска банка дава „Добро начало“ за студенти и докторанти

През учебната 2016/2017 г. в български висши учебни заведения са се обучавали над 243 000 студента, съгласно данни на НСИ. Всеки от тях трябва да планира средства не само за таксите за обучението, които често формират сериозна част от семейния бюджет, но и за други разходи като за наем, за издръжка и др. За да подпомогне студентите и докторантите, Общинска банка създаде специален потребителски кредит „Добро начало“.

Кредитът „Добро начало“ няма ограничения за степента и формата на обучение. Кредитоискателите могат да следват в предпочитаната от тях форма на обучение (редовно, задочно, вечерно или дистанционно), както и да се обучават в степените “бакалавър”, “магистър” или “доктор” в съответните основни области на науката.

„Създадохме кредита „Добро начало“, за да подадем ръка на студенти и докторанти да изградят своето бъдеще. Студентският живот е вълнуващ, но освен с учене, той е свързан и с много финансови ангажименти, а понякога трудности. Искаме да дадем възможност на младите да се фокусират върху образованието си, те го заслужават“, коментира Иванка Попова, заместник-председател на УС на Общинска банка.

„Добро начало“ – кредитът на Общинска банка, може да се ползва не само за покриване на семестриалните такси по време на следването, но и за други разходи, свързани със студентския живот. Това включва разходи за закупуване на компютър, учебници, учебни материали, за издръжка, финансиране на студентски бригади, пътувания и други. Банката не изисква доказване на целевото изразходване на предоставените средства.

Лихвата по кредита е сред най-добрите на пазара – 6.9 %, за заеми в лева и в евро. Размерът на крадита е до 10 000 лева, а срокът за издължаване до 7 години. В допълнение, Общинска банка предоставя и различни бонуси на студентите, като включен частичен гратисен период до една година и безплатна застраховка „Живот“. Подробности за атрактивните условия на новия продукт могат да бъдат намерени на сайта на Общинска банка: www.municipalbank.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.