Премиерът пристигна в Народното събрание

Трима задържани за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси в Плевенско

Иззеха наркотици при спецоперация в Горна Оряховица и Павликени

Първи случай на африканска чума по диви свине в Кюстендилско

Кметът на Перник: Ако няма обилни валежи до март, градът остава на воден режим

Катастрофа на изхода Търново блокира движението към Хаинбоаз При произшествието няма жертви

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа: Пращаме американски експерти в АЕЦ „Белене“ и „Козлодуй“

Правителството отпуска 2,7 млн. лв. на Община Перник във връзка с водната криза

Депутатите удължиха работата на Временната анкетна комисия за БНР

Министър Танева: От всички проверени къщи за гости – 15 не функционираха

Силната динамика на процесите в образователния пазар изисква бързи решения Анализите са на проф. Маруся Любчева и проф. Венелин Терзиев

200 ореха в двигателя Катерица превърна моторния отсек на автомобил в хралупа

Jazz като електронна музика Honda пуска градския автомобил само с хибридно задвижване

Осъдиха „влюбена“, измъкнала 33 000 лв. от чужденец

Бившият кмет на Перник Вяра Церовска: Направила съм твърде много в града да има по-добро водоснабдяване

“О’Кей Супертранс” отпразнува 25 години със стилен коктейл

Ок супертрансОК супертрансНай-голямата таксиметрова компания у нас “О’Кей Супертранс” АД отбеляза 25-годишен юбилей. Бляскавото събитие се състоя в Националната галерия „Квадрат 500” в София. Над 200 гости, приятели, партньори и служители присъстваха на елегантния коктейл. Водещ на празненството беше популярната актриса Параскева Джукелова, а за доброто настроение допринесоха музикалните изпълнения на Веси Бонева и Светлин Къслев.
„25 години защитаваме позицията да бъдем най-добри. Успехите ни се дължат на много работа на различните звена в компанията и на високия професионализъм на всички служители в “О’Кей Супертранс”. За нас е чест да отбележим този юбилей с всички вас и заедно да се отправим към предизивикателствата на времето, в което живеем – да продължаваме да бъдем най-иновативните в сектора, да се утвърждаваме като модерна и технологична компания, на която клиентите да могат да разчитат 24 часа/7 дни всеки ден”, заяви изпълнителният директор на компанията г-н Людмил Лазаров.
По време на юбилея бяха представени и презентации на партньорски компании на лидера в таксиметровите услуги „О’Кей Супертранс”. Сред тях бяха  проекти на „Бизнес Сълюшънс”, специалисти в дизайна, програмирането и разработването на софтуерни системи и онлайн проекти, както и на AdzzHive, които партнират на „О’Кей Супертранс” в маркетинговата сфера.
Събитието продължи със специална церемония по награждаване на част от служителите на компанията и тържествено разрязване на торта по случай честването на четвърт век на компанията.
„О’Кей Супертранс” АД е най-голямата таксиметрова компания в България. В своя 25-годишен опит фирмата достига до нови хоризонти за българския пазар, инвестирайки в модерно оборудвани автомобили, дигитализирана диспечерска система и висококвалифициран персонал. Компанията оперира с над 1500 автомобила на територията на град София, с което гарантира обслужване на високо ниво. „О’Кей Супертранс“ АД е единственият таксиметров превозвач, обслужващ пристигащите на Аерогара София и на Централна Автогара, където има и собствени офиси.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.