Орлин Павлов короняса миски във Велинград

Изкуствен сняг се посипа, сякаш от небето на Родопите.

Сняг “заваля” на конкурс за красота

Стефани Юрукова впечатли журито и грабна короната

Участничките дефилираха с рокли на Стоян Радичев

На бляскав шоу-спектакъл велинградчанката Стефани Юрукова беше избрана за носителка на титлата “Мис Велинград” 2020 в СПА хотел “Двореца”. Нейни подгласнички, на второ и трето място, са съответно Радина Нончева и Джулиана Бутракова, а короната на победителката предаде нейната предшественичката Сибила Бочева.

Претендентките за титлата “Мис Велинград” представиха атрактивна хореографии в три кръга - бански, ежедневни тоалети и официални рокли на дизайнера Стоян Радичев. Освен външния вид на момичетата, 8-членното жури оцени и тяхното сценично поведение. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев - Майкъла.

Поп звездата Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя хит “Живи легенди” и с дуетно изпълнение с младата певица Мариам Маврова.

Аплодисментите на публиката събраха и момичетата от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които изпълниха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на хотела.

Към музикалната програма се включиха и квартет “Ноте” с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 отличия от международни конкурси. Вълнуващата хореография е дело на Марио Посталов. За атмосферата на вечерта допринесе и артистичното осветление, както и изкуственият сняг, който се посипа, сякаш от небето на Родопите, и се превърна в допълнителна атракция на вечерта.

Коментари

Задължително поле