Оставиха в ареста мъжът, пребил възрастна жена в столичния квартал "Толстой"

Снимка: Архив

Задържаният твърди, че "извадил рефлекс" и е ударил "само веднъж" съседката си

Задържаният за побоя над възрастна жена в столичния квартал "Толстой" остава в ареста до 23 април. Тогава ще се реши окончателната му присъда. Пред съда мъжът заяви, че "само веднъж" е ударил съседката си, предаде БТВ.

Пострадалата живее в апартамента от три месеца. В събота 24-годишният мъж я причаква пред дома й. Побоят става пред очите на внуците й. От Софийската районна прокуратура заявиха, че мъжът е осъждан за нанасяне на телесна повреда и преди, но е реабилитиран.

"Нито го знам, нито го познавам. Никой от семейството ми не е имал контакт с него. ..Стига тая агресия, стига са ни тормозили. По-висшестоящите да вземат марки – да ги лекуват", призова пострадалата жена.

Задържаният за побоя млад мъж твърди, че "извадил рефлекс", защото жената нарушила личното му пространство. Сграбчи ме и ми наруши личното пространство и поради тази причина извадих рефлекс. "Не съм я удрял умишлено. Тренирал съм кикбокс и тези рефлекси може би оттам са се зародили и са останали в мен, не знам, посочи извършителят на побоя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право