Отложиха процеса за ужасното убийство на 4-годишната Ани в Атина

Скандалното дело за убийството на 4-годишната Ани бе отложено от Смесения апелативен съд по искане на адвоката на бащата на момиченцето, 27-годишния Станислав Бакърджиев, известен като Сава. Той продължава упорито да отрича, че е убил и нарязал на парчета дъщеричката си твърдейки, че не знае как е умряла, а я е намерил мъртва в леглото в четвъртък сутринта на 9 април 2015 г.

Обвиняеми по делото са бащата и неговият приятел Насиф Ахмедов - известен като Николай, както и майка на 4-годишната Ани, Димитрина Борисова.

Бакърджиев и Ахмедов са осъдени на първа инстанция на доживотен затвор и обвинени в умишлено престъпление за умишлено убийство и гавра с труп.

Припомняме, че изчезването на малката Ани започна след като единият от осъдените Николай разказа в българската полиция за това, което чул от приятеля си Станислав. Според детектора на лъжата в България, през който Николай премина преди да бъде екстрадиран за Атина, той е невинен, но този метод в Гърция не се признава и от свидетел Николай се превърна в обвиняем и осъден наравно с бащата на малката Ани, Станислав. "Не съм участвал в убийството й! Напротив - отвратих се от баща й и го издадох, а сега лежа наравно с него!", разказа от гръцкия затвор осъденият доживот Назиф Ахмедов.

Делото продължава на 23 октомври.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа