Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

Относно заблудите, обсебили фрау Келер

Фрау Келер безспорно обича България! Тя е германски евродепутат, известна с детската си мечта да натъпче с преселници Източна Европа и най-вече България. Мила женица, как да не й нащипеш бузките.

Днес тя защитава природата в Европарламента, а напоследък най-много защитава Пирин. И като всеки истински защитник на Пирин и борец срещу втората кабинка дава интервю за сайта на г-н Прокопиев „Дневник”.

Казаното от Келер в интервюто със сигурност кара колегата Еразъм от Ротердам да се обръща в гроба от ярост, че съдбата го е лишила от възможността да анализира дълбочините, до които може да стигне разглежданият от него проблем в гениалното му съчинение „Възхвала на глупостта” писано преди 509 години. Да посоча само твърдението на фрау Келер, че премиерът Борисов пропуснал да признае, че с промените в плана за Пирин щели да бъдат изсечени 150 квадратни километра вековни гори.

И стигаме до най-важния въпрос, в който питат фрау Келер защо в „несвободните” медии зелените са наричани „мафия”, „зелен октопод” и т.н. И добавят срещала ли е подобна враждебност другаде в Европа? Фрау Келер отговаря, че не си спомня когато и да е и където и да е в Европа да са ги наричали „мафия”!
Ето в този непринуден отговор всъщност се крие знакът за дълбоката заблуда, обсебила фрау Келер относно делата на родните „природозащитници”. Нашата приятелка е права, че в Европа никой не нарича зелените „мафия” по простата причина, че те се занимават наистина с екология и тя е тяхната гражданска кауза. А у нас както е добре известно „природозащитниците” се занимават със схеми за източване на европари, бюджетни пари и рекет – мафиотска класика.

Затова и за обществото тези юнаци са известни като мафия и зелен октопод. Отворете си очите и ушите, уважаема фрау Келер. Вас ви мамят!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (32)

 1. Грешка! Зелените като всички леви, навсякъде в европа са продажници… мафията има повече достойнство от зелените лидери.

  1. …Да! На направленията за психиатър… Това да кажеш, че мафията има достойнство, е равносилно да възхваляваш Русия и ценностната и система… при която мъжете масово са алгохолици и мезят с кучешка храна, технологиите са в държавата и се плаща на тролове да лъжат и казват полуистини… медиите са държавни и пр и пр.

   1. Блъсков, истинският представител на троловете си ти. Защото ти не ядеш кучешка храна, а се храниш с подаянията на супер троловете от рода на Сорос и компания. И с тези подаяния се опитваш да насъскаш българите срещу някого си. Остави руснаците на мира. Те всички са сплотени и знаят какво правят. Мисли за България и за пенсионерите, които едва изкарват края на месеца и ядат треволяци. За разлика от тебе.

   2. путин ти е виновен, че си такъв де6илен трол…
    аз пиша, че мафията има ПОВЕЧЕ достойнство от тези. Никъде не споменавам колко е то.

    1. Особено интелигентен представител на руските тролове. Пише за достойнство на мафията, което обаче може да е толкова малко, че да го няма. С достойнството драги троле е като с бременността . Или го има или го няма. Малко бременна няма. Но темата за достойнството ти е обяснимо чужда. Слугите нямат достойнство.

     1. де6ил слабоумен, я оди да тролиш на де6илната си макя у утката!
      относно достойнство:
      //www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1568645/Revealed-Ten-Commandments-of-the-Mafia.html
      да кажем точки 6 и 7. е, при зелените и леви демократи (не знам къде да туря поръчковия дисидент на луканов – плевнелиев, но важи и за него) – и толкоз няма.

      а руски трол ши викаш на сина на де6илната си макя.

   3. Тоя нищо друго не прави, освен да възхвалява Русия. Горката Русия щом е опряла до такъв….

    1. де6илната утка на макя ти възхвалява русия….

     1. А не си ли се замислял да се обесиш примерно? Вероятно не. Женчо малоумен…

     2. Женчо ще викаш на евроатлантическите джендъри.

 2. а откъде е информацията, че това същество е наистина жена…??

  1. Повече прилича на жена от една уволнена наскоро българска полицайка.

 3. с просто око се вижда че въ швейцариъ ледниците се топят като сладолед и шти отнесат и черешкътъ нъ тортътъ (швейцарските газети ги пишат тиъ работи):blind:ми Вие шъ ни информитъте штото много ум требе когато ооооооопониръш(само каквъ убъвъ bg думичкъ отъ речникъ нъ bg умниците) дъ използвъш външниъ вид:(бългърете съ един малък ну много прост народ казва МВ)

 4. ДА – Блъсков – ДА!
  Долу ЕС, Да на братския СССeР.
  ДА ! на направленията за психиатър…

   1. На тебе явно не ти е помогнал щом дращиш за жълти стотинки по сайтовете.

    1. хахаха, като ми видиш банковата сметка, 6 месеца ще искаш да се обесиш….

 5. Истина е, че екологичните партии в западна европа наистина се занимават със защита на природната страна. Тези партии имат много голяма подкрепа сред населението. Ето защо, не бива да се сравняват с българските еколози, които наистина са се превърнали в машина за изсмукване на пари. Няма да давам примери защото българският народ ги знае. Проблемът е в това, че „родните еколози“ саботират истинските принципи на екологичната борба за опазване на природната среда.

  1. благодарение на такива заблудени като тебе сме на това дередже.
   и в европа зелените са като у нас – самозабравили се, асоциални и нагли кариеристи.

   1. Благодарение на такива продажници като тебе сме на това дередже. Нямаме вече черноморие. Сега са наред планините. А русофилските тролове плюят по Еропа .

    1. путин му е крив на евроатлантическия де6ил, че сме по-бедни от руснаците та им слугуват по морето… най-големите покупки станаха по времето на демократите с евроатлантическите ценности… от руснаците на путин.
     бедна, бедна отрепко….

 6. ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА В НАС СТАВАТ ВСЕ ПО ВЕЧЕ И ВСЕ ПО ГЛАСОВИТИ !ВСЕ ПО НАХАЛНИ И СИЛНО ВЛЮБЕНИ В СВОЯТА ЗЕЛЕНА ДУШЕВНОСТ .В ТЯХНАТА ДУЩЕВНОСТ НЯМА МЯСТО ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ……ЗЕЛЕНОТО .

  1. планетата е една и всички трябва да я пазим. задължително. но в случая не става дума за пазене, а за пари и политическа кариера.

 7. Дежурния лизач на републиката учи на морал.
  Човек нищо да не знае за тая жена, щом Блъсков я плюе, значи е читава.

  1. Ц. Щом евроатлантическите де6илни тролове я възхваляват, значи е боклук.

 8. ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ,ЧЕ ЕВРОДЕПУТАТКАТА ГОВОРИ С ДУМИ И СЪЖДЕНИЯ , КОИТО СА ПРЕДАДЕНИ ОТ НАШЕНЦИ !ТЯ НЯМА КАК ДА ЗНАЕ ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО И СЕ ПРЕДОСТАВЯ Е ИСТИНСКА ! ОВА Е ИСТИНСКА ОПАСНОСТ ЗА НЕЯ , ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ВЪВЛЕЧЕНА В КРАЙНО ОПАСНА ОТ БЛАМИРАНЕ СИТУАЦИЯ .НАДЯМ СЕ ЧЕ ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА НЕЯ И Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНА .

  1. В еп седят достатъчно големи асоциални де6или или подлоги, че да им прави впечатление дали нещо е истина, измислица или лъжа.

 9. ПИЧ,
  Фрау Келер е добре,
  Обаче джендърите НЕ…!!!

 10. Фрау Келер птичката си чеше,
  Блъсков от яд пърдеше,
  Джендър Боко с@реше,
  пиэдец на дневен ред беше

 11. По-серковци! Как може при един проблем между български зелени и германска джендърка да прехвърлите коментарите към Русия? особено Блъсков е напълно откачил!

 12. Едно от вековните дървета в Пирин ще се търгува на цена от 8 до 30 000 долара. Далаверата от сечта на 50% от горите в национален парк Пирин е за много милиарди. Заблудата е за овчия народ, защото цеко и торбалан от Банкя ще си разделят едни милиарди, а туризма няма да мръдне много в региона. Важно е да се откраднат още едни милиарди.

 13. Отвратително!
  Нямам думи!
  И от Пирин ли трябва да направим бетонно гето, както направихме на Сл. бряг и цялото Черноморие, дори и в София ?
  Тези аргументи не са ли достатъчни, та да ни баламосват как щели само едно лифтче да направят?
  Та нали в Южния парк в София искаха само Дисниленда да направят, не помните ли?
  А изрязаха огромни територии и го унищожиха, та барабар и американското посолство се пренесе там?
  Колко трябва да е глупав човек та да вярва на тези увъртания.
  Местните в Банско не смеят да гъкнат – тях мафията на Цеко и Боко така ги е притиснала – техният дивидент е минимален, но гледат само да ги използват като марионетки.
  Пирин разчита сега само на хората от големите градове, като София, защото само тука феодалите не са толкова силни.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.