Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Отлагат промените в Закона за енергетиката

Още 11 фирми в картел при саниране

Договаряли участието в търговете

Още 11 строителни фирми са обвинени в картел при санирането на сградите в община Гоце Делчев, става ясно от съобщение на Комисията за защита на конкуренцията.

Производството е образувано по сигнал на кмета на Търговище за картел при разпределяне на обектите от Националната програма за енергийна ефективност.

В последствие КЗК е извършила внезапни проверки в офисите на три от посочените фирми – “ВМЛ – консулт” ЕООД, “Архкон Проект” ООД и “Евиданс инженеринг” ЕООД, откъдето са иззети копия на електронна кореспонденция, съдържащи данни за подобни договорки между участници и в други процедури за възлагане на обществени поръчки по програмата за саниране.

КЗК посочва следните фирми като нарушители: “ВМЛ – консулт”, “Архкон Проект”, “Евиданс инженеринг”, “Протико Ил”, “Консултантска Инженерна група”, “Кимтекс – ЛС”, “Експрес Консулт”, “Соларват”, “БОАЛ”, “Пешев”, “Джи Ер Ен Пауър България”, “Пловдивинвест”, “Стройконтрол”, “Си Енд Би Енерджиконсулт” и “Енерджи Про Дм”.

Преди седмица КЗК излезе с първото решение за картел при санирането срещу фирмите “ВМЛ – консулт”, “Архкон Проект”, “Евиданс инженеринг” и “Протико Ил”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.