Павел Колев: "Левски" няма интерес към Гнохере

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев отхвърли слуховете, че тимът се опитва да привлече Харлем Гнохере. В Румъния местните медии не само пратиха тарана на ФКСБ на "Герена", но и разкриха любопитни подробности от офертата на "сините".

"Не сме чували въобще за този футболист, никакви разговори не са водени с никого. Казаха ми, че едва ли не сме търсили бивши наши футболисти за съвет. Абсолютни врели-некипели. Дори някой да си е фантазирал, че ще го предложи на Левски, той не го е направил", обяви Колев пред "Дарик радио".

"Ако всичко се развие по план, ще има още едно ново попълнение на първата тренировка. За разлика от лятото, сега няма конкретна сума (за селекция). Имаме разговори от гледна точка на това какво търсим. Разделихме се с 14 футболисти и взехме осем нови, но зимният трансферен прозорец не е най-удачното време за мащабна селекция. Много е трудно да намериш готови футболисти, за които да си сигурен, че ще заиграят веднага в който и да е отбор", добави още шефът на столичния гранд.

Коментари

Задължително поле