Калоян Паргов: По Стратегията от 2011-а СО похарчи 630 милиона, а въздухът сега е 5 пъти по-мръсен

Общинският съвет Варна свиква сесия за Морската градина Местният парламент ще обсъжда предложението за референдум

БФС се хвали с 19,1 млн. лв. Бюджет

Каракачанов изпрати 35-ия контингент в Афганистан с икона на Св. Георги

МЗ и областните болници се договориха за преструктуриране 200 млн. лв. са общите задължения на държавните болници, 57 млн. са вече просрочени

Хасковлията, който уби жена си от бой, вече е обвиняем Грозят го от 3 до 12 години затвор

НВУ ще подготвя кадри за управление на въздушното движение Атрактивната специалност е разкрита по договор между военния ВУЗ и РВД

Дават общинско жилище на вдовица без дом

Алианц заема водеща позиция в животозастраховането

По 20 000 лв. глоби за наркопроизводители

Уседналост до школото дава предимство на първолаци

Почти три години след трагедията Варненският окръжен съд реши: Три години затвор за гинеколог, причинил смъртта на бебе

Елена Йончева: Не работя за български, нито за чужди служби, премиерът Борисов би трябвало да има такава информация

Наложиха ограничения за Котленския проход Пътищата Твърдица-Елена и Сливен-Стара река - забранени за камиони

Клошарско „общежитие“ пламна на 19-ти етаж Запалена свещ е станала причина за пожара

Пилот в село Крумово: Ген. Попов никога не прихвана началническа болест

Неочаквана среща в село Крумово със Стойчо Тодоров, инструктор и пилот на изтребител от авиобазата в Граф Игнатиево, развълнува водача на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов. Двамата си спомниха многобройните бойни стрелби и въздушни боеве, от които са излизали винаги победители.

„Ген. Попов е най-усмихнатият генерал и един от малцината с това звание, който не се разболя от началническа болест на величие и грандомания“, каза Стойчо Тодоров.

На срещата с жители на Крумово и Ягодово и симпатизанти на ГЕРБ присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Запрян Янков, Валентина Хаджиева, областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков, кметът на „Родопи“ Пламен Спасов, кметицата на Крумово Румяна Самоковарева и кметове и на населени места от община „Родопи“. „Като български офицер смятам, че обещанията трябва да се изпълняват. Хората в листата са достойни и ще свършат всичко, за което са ви дали дума, както аз съм правил го в армията. Направете разумен избор, така че, като дадете гласа си, да сте убедени, че сте постъпили правилно, а не да се чувствате излъгани“, призова генерал Попов.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова поздрави присъстващите от община „Родопи“ като отличниците в Пловдив област. „Разчитаме на вашия глас, сила, енергия и жар, за да повярват хората, че ГЕРБ има волята за видими резултати с реални решения за по-добър живот“, обърна се към пълната зала Евелина Апостолова. Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева помоли жителите на Ягодово и Крумово да не се поддават на празните обещания на кандидати от останалите политически сили, а да заложат на реалните решения, които ГЕРБ предлага.

„Надявам се да подкрепите с нашите кандидати на 26 март – тогава е превзета и непревземаемата Одринска крепост. Нека както Българската армия е победила тогава, ГЕРБ да бие на 26 март“, заяви Хаджиева.
Кандидатът за народен представител Запрян Янков отбеляза, че да застанеш до личност като генерал Попов, е чест и достойнство. „Никое друго правителство не е направило това което са постигнали двата кабинета на ГЕРБ. Затова ви призовавам на 26 март да гласувате с номер 11 за убедителна победа на ГЕРБ“, завърши Янков.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.