Общински инспектори събраха над 76 000 лв. глоби от шуменци От неправилно паркиране до пуснати кучета

Столицата е домакин на „София гейм уийк“ Информационните технологии формират 5.7% от икономиката на София

Зам.-кметът Барбалов: Софиянци вече могат да плащат годишния данък за колите

България и Македония ще сътрудничат в здравеопазването Здравните министри на двете държави подписаха споразумение

Кандидатите за българско гражданство могат да подават документи по електронен път

Общинският съвет в Търново взел 196 решения за полугодие За периода се е изказал само един гражданин

Търсят парцели и къщи за около 200 хил. евро Инвеститори предпочитат терени за сгради с РЗП от 1000 до 3000 кв.м.

Откриват изложба на Борис Георгиев в Берлин Започва честването на 140 години дипломатически отношения между България и Германия

Малък, среден или дълъг – купувачът избира размера на новия Opel Zafira До 9 пътници могат да се настанят в кабината

Правосъдното министерство иска отмяна на даването на българско гражданство срещу инвестиции

Министър Ангелкова: Очакваме 2018 да е рекордна с над 9 млн. чужди туристи

Стоянка Мутафова: Нямам необходимост от Гинес С режисьора Методи Андонов хем се обичахме, хем се млатехме, признава през смях голямата актриса

Ципрас във видеопослание за Преспанското споразумение: Превъзмогнахме страха и инерцията

Варна ще има втора Морска градина Одобриха ПУП за Аспаруховия парк, започнат от 1997 г.

ВМРО поставят пред ГЕРБ въпроса за Данък „Лукс“

Пилот в село Крумово: Ген. Попов никога не прихвана началническа болест

Неочаквана среща в село Крумово със Стойчо Тодоров, инструктор и пилот на изтребител от авиобазата в Граф Игнатиево, развълнува водача на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов. Двамата си спомниха многобройните бойни стрелби и въздушни боеве, от които са излизали винаги победители.

„Ген. Попов е най-усмихнатият генерал и един от малцината с това звание, който не се разболя от началническа болест на величие и грандомания“, каза Стойчо Тодоров.

На срещата с жители на Крумово и Ягодово и симпатизанти на ГЕРБ присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Запрян Янков, Валентина Хаджиева, областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков, кметът на „Родопи“ Пламен Спасов, кметицата на Крумово Румяна Самоковарева и кметове и на населени места от община „Родопи“. „Като български офицер смятам, че обещанията трябва да се изпълняват. Хората в листата са достойни и ще свършат всичко, за което са ви дали дума, както аз съм правил го в армията. Направете разумен избор, така че, като дадете гласа си, да сте убедени, че сте постъпили правилно, а не да се чувствате излъгани“, призова генерал Попов.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова поздрави присъстващите от община „Родопи“ като отличниците в Пловдив област. „Разчитаме на вашия глас, сила, енергия и жар, за да повярват хората, че ГЕРБ има волята за видими резултати с реални решения за по-добър живот“, обърна се към пълната зала Евелина Апостолова. Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева помоли жителите на Ягодово и Крумово да не се поддават на празните обещания на кандидати от останалите политически сили, а да заложат на реалните решения, които ГЕРБ предлага.

„Надявам се да подкрепите с нашите кандидати на 26 март – тогава е превзета и непревземаемата Одринска крепост. Нека както Българската армия е победила тогава, ГЕРБ да бие на 26 март“, заяви Хаджиева.
Кандидатът за народен представител Запрян Янков отбеляза, че да застанеш до личност като генерал Попов, е чест и достойнство. „Никое друго правителство не е направило това което са постигнали двата кабинета на ГЕРБ. Затова ви призовавам на 26 март да гласувате с номер 11 за убедителна победа на ГЕРБ“, завърши Янков.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.