Плакати за Ска Келер в Банско: "Не си добре дошла"

Плакати с надпис "Ска Келер, не си добре дошла в Банско" бяха разпънати на входовете на зимния курот. Повод за акцията е информацията, че съпредседателката на групата на "Зелените" в Европейския парламент днес ще мине през града, за да стигне до Пирин, където ще я разхожат нейните съмишленици - българските псевдоеколози.

Сутринта Келер даде пресконференция заедно с Борислав Сандов и адвокат Александър Кашъмов. Оказа се, че полседният е автор на широко рекламирания доклад за корупцията в Европейския съюз. Помагали са му от "Да, България" - малката дясна партия, която седи зад протестите в София заедно с ДСБ, ПП "Зелените", а вече и ДБГ.

В същото време евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев също критикува своята колежка и за намесата й във вътрешните работи на България. Ето какво написа Радев във фейсбук:

Същата Ска Келер - фракционният лидер на партията „Зелени“ в Европейския парламент, която преди няколко месеца призова мигрантите да бъдат настанени на по-големи групи в държавите от Източна Европа, днес е в България и изпълнява политическата поръчка на партийки, останали вън от парламента да, атакуват българската държава. Същите "зелени" се опитаха съвсем скоро да наложат в Регламент Брюксел 2А да се осиновят деца от еднополови двойки даже в държавите, които не признават такова съжителство и още и още.... И днес тези хора са в собствената ни държава и ни учат на морал!

Коментари

Задължително поле