Плетен гащеризон хит през пролет 2017

Блейзерът е цар на бизнес визията

Спортувайте, украсени с пайети

С идването на новия сезон идва и пролетният стил и съветите на дизайнерите какво ще е актуално през 2017 г. Стилистите съветват да експериментирате и с гащеризони от различни цветове и материали. Сред водещите тенденции са копринените, кадифените, дънковите, дори и плетените гащеризони. Панталоните капри също са актуални този сезон, но във варианта си с дължина до глезена.

Блейзерът е цар на бизнес визията в колекциите от висшата мода. По-смелите могат да носят тази връхна дреха в дългия й вариант в съчетание с вталена минирокля и високи токчета. Господата могат да освежат бизнес вида си от черен костюм, като добавят към него шарени чорапи и флорални ризи.

Направо към съчетанието на костюма с тениска клони тенденцията smart casual (небрежно-елегантно облекло), въведена от прочутия дизайнер Джорджо Армани. Той съумява да докаже, че строгият бизнес костюм е добре да бъде олекотен, като се включи нещо от ежедневието. Най-основното правило при този стил на облекло е простотата, т.е. облечи се семпло, но акцентирай. Ако вникнем по-подробно в небрежно-елегантния стил за предстоящия сезон, ще отбележим, че включва разкъсани дънки в съчетание с мрежести чорапогащници, удобни панталони за мъжете с дължина над глезена, а за жените дълги поли до средата на прасеца. Един от модерните цветове през този сезон е цвят каки. Обувките са с изчистени линии, токът е малък или среден размер, модерни са мокасините.

За по-неангажирания ежедневен външен вид са актуални белите кецове и малката раничка.

Все по-модерни в спортните облекла стават и акцентите с пайети.

 

Тенденции

Актуалните цветове за пролетта

Доминират 4 нюанса синьо

Пролет/лято 2017 ще ни зарадва с цяла гама свежи цветове сред модните тенденции. От цвета на 2017 - зеленина, през нюанси на синьото и розовото до любимите ни пролетни жълто, оранжево и червено.

Различни нюанси на синьото винаги присъстват в модните тенденции. Този сезон не е изключение. Синьото символизира свободата, асоциира се с безкрайността на небето и пречистващата сила на водата. Този сезон дизайнерите заложиха предимно на четири нюанса на синьото: аква, тюркоазено синьо, светлосиньо и деним.

Светлосиньото е най-нежният нюанс на синьото. Подходящ е за тоалети от ефирни материи. Ненатрапчив цвят, който излъчва свежест.

За щастие на любителите на морското настроение нюансът на синьото, наречен аква, също се радва на популярност за пролет/лято 2017. Палитрата се допълва от тоалети в жълто, оранжево и червено

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл