Повече жени в „Мисията невъзможна 6“

Том Круз се нуждае от хит след провала на „Мумията“

26-7Феновете на шпионската екшън поредица “Мисията невъзможна” очакват с любопитство и леко притеснение предстоящия “Мисията невъзможна 6” (”Mission Impossible 6”, известен още и като “MI: 6”), тъй като това ще е първият филм от серията, в който ще бъде нарушена една от традициите и отличителен белег на поредицата, а именно, начело на всяка нова част да бъде различен режисьор, съобщава operationkino.net.

“Мисията невъзможна 6” ще бъде оглавен от Кристофър МакКуори, който е отговорен за изключително посредствения, но финансово успешен “Мисията невъзможна: Престъпна нация”.

МакКуори не е единственият, който ще се завърне за новия филм. Том Круз е ясен – той е лицето на поредицата, а сега се нуждяе от голям хит след провала на “Мумията”. Саймън Пег (Бенджи), Винг Реймс (Лутър), Алек Болдуин (Алън Хънли) и Шон Харис (Соломон Лейн) също са налиния.

Този път филмът ще има много повече женски персонажи. Ребека Фъргюсън (Илса Фауст) и Мишел Монахан се завръщат, а към тях се присъединяват Анджела Басет и Ванеса Кърби във все още неизяснени роли. Те оформият дамското каре на нофия филм. Тенденцията познати “мъжки” франчайзи да се феминизират продължава с пълна пара в потопения в прогресивна пропаганда Холивуд.

Все още не е ясно за какво ще става въпрос в новия филм, който трябва да е готов догодина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино