Подаръците според зодиака

Нова година, рожден ден, имен ден, Св. Валентин, годеж, сватба, годишнина или просто желание са все поводи да получаваме дарове или ние да подаряваме. Понякога подаръкът сам ти се набива в очите и си казваш, че точно той е за човека, на когото искаш да го поднесеш. Понякога е повече от неуместен и безполезен. Чудим се къде да му намерим място, докато ни писне и го изхвърлим.

И понеже броим часовете до настъпването на Новата 2018 година, ето моите препоръки какво да подаряваме според зодиакалните знаци, за да сме сигурни, че подаръците, които поднасяме, ще бъдат оценени.

ОВЕН

И жените, и мъжете от знака не могат да живеят, без да са обичани. Жената Овен ще се зарадва на маркова чанта, защо не в комплект с обувки. Букетът е задължителен. Идеален подарък за Овена е романтична вечеря за двама в уединено сепаре на уютен ресторант, ако е гурме още по-добре, защото той си пада по красивите „опаковки“ на ястията, по лъскавите прибори аксесоари, а дали ще се нахрани, това не е важно, показността обаче го блазни. Ако решите да подарите бижу, подходящите скъпоценни и полускъпоценни камъни за родените в зодиакалния знак Овен са аметист, топаз, диамант, сардоникс.

ТЕЛЕЦ

И жените, и мъжете, родени в Телец, обичат добрата кухня, тъй че подаръкът е напълно естествено да бъде поднесен в ресторант. Телецът обича красивото, търси го дори и на трапезата, но не мислете, че ще се зарадва да отпразнува рождения си ден в гурме ресторант. По-скоро ще се подразни на малкото храна, поднесена в много „опаковка“ и салтанати. Отрупаната маса ще го зарадва най-много, а мястото може да е непретенциозно, но уютно. Жената Телец ще се зарадва на красив тоалет, естествено и на бижу. Ако решите да подарите обеци, пръстен, гривна или колие, подходящите минерали за тях са ахат и смарагд, а правилните цветове: жълт, син, розов, зелен. За мъжете Телец подходящ подарък е кошница с подбрани вина, може без шоколадова лакомства, но сирената са задължителни.

БЛИЗНАЦИ

Жените и мъжете Близнаци са хора на промяната, откриване на новото, непознатото, обичат приключенията и ще се зарадват на подарък - уикенд за двама в екзотично кътче, непосещавано до сега, иначе къде е тръпката. Ще качват снимки във фейсбук ще се хвалят, а когато се приберат тръпката ще е отминала и няма да им се говори за пътуването. Важното, че е изживяно. Жените няма да откажат красива кошница с живи цветя. Ако скриете и едно впечатляващо бижу с топаз, аквамарин, кехлибар подаръкът ще бъде оценен по достойнство, а бижуто ще е неизменна част от тоалетите й.

РАК

Жените и мъжете, родени в Рак, са чувствителни и обсебващи хора. За да подсетите вашата партньорка Рак да излезе от черупката, в която се е затворила, си струва да и подарите отворена бисерна мида с перлени обеци или бижу с минерали като смарагд, лунен камък, опал, бисер. Може да не оцени подаръка и да не разбере намека ви, но когато се появи с бижуто на публично място и всички започнат да ахкат възторжено, ще ви погледне с други очи. Мъжете Рак ще се зарадват на луксозен портфейл със скъпа юбилейна монета. Ако решите да подарявате дреха, правилните цветове са зелено, сребристо, бяло, всички светли тонове.

ЛЪВ

Жените и мъжете, родени в Лъв, също са деца на любовта, без която не могат да живеят. Ето защо жената Лъв ще се зарадва на скъп пръстен от любимия мъж, а мъжът Лъв - на романтично пътуване за двама, естествено в скъп курорт, където ще събира погледите на околните с марковите си тоалети или спортен екип в оранжев, жълт или син цвят. И за мъжете и за жените, родени в знака е второстепенен, първостепенно по важност е ударението на скъп,луксозен, събиращ погледите на околните. Не подарявайте обаче на жената Лъв спа процедура – дори и най-скъпата, защото ще реши, че не одобрявате външния й вид и така и начеквате, че не се поддържа. Ако все още жената Лъв ви е само приятелка връзката ви може неочаквано да се разпадне. Ако решите да подарите бижу, минералите са диамант, рубин, кехлибар.

ДЕВА

Жените и мъжете, родени в Дева, са досадно заровени в детайлите и винаги търсят недостатъците у околните. Ето защо, за да няма мърморене и недоволство, на жената Дева може да подарите пари, естествено сложени в красив плик или добре заредена дебитна карта, за да купи сама това, което й харесва. Букетът е задължителен, но колкото и богат, богат и скъп да е няма да бъде оценен, ако не е правилно подреден. И тай като „правилно“ е нещо относително, нека букетът бъде от еднотипни цветя. На мъжа Дева подарете книга от любим автор. Техният цвят е кафявият. Ако решите да подарявате бижу, нека минералите върху него бъдат хризолит, изумруд, ахат или турмалин.

ВЕЗНИ

Жените и мъжете Везни обичат красивото в дома и около себе си, защото без хармонията, сред която живеят, биха се разболели. Жената Везни ще се зарадва на бижу, но и на чаен сервиз за двама или на красиви чаши за вино, издържани в индигово, розово, синьо. Бижуто върви с ресторант, ако може най-нашумелия за сезона, на най-представителната маса откъдето всички ще я виждат с новия тоалет и букет като корабен маяк. Ето това е щастието, за което жената Везни ще разказва до следващия си рожден ден. Мъжът Везни няма да откаже нов лаптоп - ако може, супермощен и скъп важното е да има с какво да се фука. Ако решите да подарявате бижу, минералите за Везни са изумруд, аквамарин, сардоникс.

СКОРПИОН

Жените и мъжете, родени в Скорпион, са страстни и в същото време готови да мъстят, ако някой ги засегне. Ето защо можете да омилостивите жената Скорпион с красив, може и да не е последен писък на модата, мобилен телефон, комбиниран с бижу, инкрустирано с гранат и опал. Ако двете малки пакетчета бъдат сложени и в модерна чанта, също подарък, ще бъдете обожавани цяла година, въпреки че е скъпичко. Подходящите цветове са тъмночервено, индигово, черно. Мъжът Скорпион ще се зарадва на романтична вечеря за двама, след която, както се досещате, ще пожелае да има продължение. Друг подарък не му е нужен.

СТРЕЛЕЦ

Жените и мъжете Стрелци са хора, на които нищо не им убягва от погледа. Виждат и своите, и чуждите недостатъци и нетактично ги споделят на всеослушание. Жените няма да откажат подарък - една седмица в СПА-хотел, желателно в друга държава или в съвсем екзотично място, където ще се възползват от всички разкрасяващи процедури и естествено ще очакват и бижу. Минералите за него са топаз и рубин. Ако решите да подарите дреха от моден дизайнер, нека бъде в синьо или виолетово. Мъжете ще оценят маркова вратовръзка, портфейл с добавена към тях екскурзия. Може и на близко разстояние, важното е движение да има-.

КОЗИРОГ

Жените и мъжете, родени в Козирог, са силно свързани с материалните неща. Ето защо няма да се обидят, ако им подарите нещо за дома, а ако сте си достатъчно близки, просто им дайте пари, за да си купят онова, за което тайничко си мечтаят, но не се осмеляват да го поискат. Ако подарявате дреха, цветовете на знака са индигово, зелено, черно, кафяво, а минералите в бижу - корал и оникс, но може да не допаднат на жената Козирог, ако има друга представа за външността си. Мъжът Козирог ще се засегне, ако му подарите костюм и той реши, че е от времето на неговите баба и дядо.

ВОДОЛЕЙ

Жените и мъжете Водолей умеят да виждат в далечното бъдеще. Жените винаги ще се зарадват на екскурзия в чужбина или на поредица книги от любим автор. Приемат бижутата като необходимост, без да се вживяват в тяхната стойност, колкото и да са скъпи, дори уникални. Жената Водолей не е материалист и ще се зарадва 4еднакво на красивата дрънкулка за няколко лева и на уникат от злато и скъпоценни камъни. Ако подарявате бижу, инкрустираните минерали да бъдат син сапфир, аметист, бисер, корал. Ако им подарявате дреха ще оценят двойно подаръка, ако цветовете са тъмносин, морскозелен, бежов. Мъжете Водолей винаги ще се съгласят на уикенд за двама, ако може на място, където да не срещат познати и приятели.

РИБИ

Жените и мъжете, родени в Риби, са крайно чувствителни и оплакващи се от най-малката несгода в живота. Жената Риби има нужда от материална стабилност - подарете й дебитна карта, а ако има вече такава - внесете пари, което не изключва букета. На мъжа Риби можете да подарите договор за съдружие в доходен бизнес, който той ще подпише, ако отдавна мечтае да се включи в него. Ако подарявате бижу, задължително да е от благороден метал. Минералите на знака са аквамарин и тюркоаз. Няма да се обидят и на брилянт, защото и той е тухличка в градежа на тяхното усещане за материална сигурност. Ако подарявате маркови тоалети, цветовете съгласно зодиакалния знак са син, розов, светлосин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп